CRNA GORA & DUBROVNIK

Trajanje
4 dana
Polasci

Nema dostupnih polaska

~ Uskrs u Crnoj Gori ~

29.3. - 1.4.2024

4 dana / 3 noćenja (petak – ponedjeljak)


Vrijednost više: cijena uključuje smještaj u centru Budve u hotelu Bracera 4*, uključene ulaznice, lokalni vodiči, degustacija vina, degustacija pršuta, 2 bogate večere u hotelu i jedna večera u restoranu u centru grada, vožnja brodom po Skadarskom jezeru uz riblji ručak, posjet Dubrovniku... 


Noćna vožnja, kreće se četvrtak (28.3.24) na petak!!! Polazak iz Pule u 23,00h, iz Pazina u 23,40h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 00:30h. Mogućnost ukrcaja u Okreti u 23,20h.                                               

Program putovanja

dan 1 - 29.3.2024, petak: PULA / PAZIN/ VRATA JADRANA - PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA - KOTOR - BUDVA

Polazak večer prije, četvrtak 28.3.2024!!! Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. U ranim jutarnjim satima, dolazak do juga Hrvatske te vožnja preko Pelješkog mosta, dalje prema jugu. Prelazak preko graničnog prijelaza Karasovići – Debeli brijeg i ulazak u CRNU GORU. Panoramska vožnja kroz Boku Kotorsku te dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Slijedi ukrcaj na brodić i kratka plovidba do umjetnog otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Slobodno vrijeme za kavu, ručak, šetnju kroz ovo malo mjesto. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u naš hotel Bracera 4*, u samom centru Budve. Osvježenje i odmor. Bogata buffet večera. Slobodno vrijeme. Noćenje. 

dan 2 - 30.3.2024 subota: VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO - BUDVA

Doručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na cjelodnevni izlet. Ugodna vožnja po Budvanskoj rivijeri uz lijepu panoramu. Kratko zaustavljanje na foto točki iznad Svetog Stefana - srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskim i gusarskim najezdama, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak prema najvećem vinogradu u Europi (kao cjelina) i do vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, odlazak do Skadarskog jezera. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani piknik – riblji ručak u agroturizmu na Skadarskom jezeru. Povratak u Budvu. Kraći vođeni obilazak starog grada Budve. Slobodno ostatak popodneva do večere. Organizirana večera u hotelskom restoranu. Noćenje.

dan 3 - 31.3.2024 nedjelja: SRETAN USKRS!! BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI

Uskršnji doručak. Odlazak autobusom prema CETINJU. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo šetnju do Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira... Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 461 stepenica (tko želi) do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Samostalan obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nakon Lovćena, odlazak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu uz more, u samom centru grada. Noćenje. 

dan 4 - 1.4.2024 ponedjeljak: BUDVA - DUBROVNIK - PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka plovidba od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Slobodno vrijeme u Dubrovniku za samostalno istraživanje grada. Preporučujemo vam šetnju Stradunom, posjet gradskim zidinama, tvrđavi Lovrijenac, vožnja žičarom na Srđ... U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u kasnijim noćnim satima.

Što morate znati?

Cijena uključuje

- prijevoz turističkim autobusom

- licencirani voditelj putovanja

- lokalni vodič u Crnoj Gori za sve razglede

- 3 noćenja s doručkom u hotelu Bracera 4* u centru grada u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (tuš/WC, TVSAT)

- 2 organizirane večere u restoranu hotela Bracera

- 1 organizirana večera u restoranu u gradu, u centru Budve, uz more

- Perast: vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej + stručno vodstvo

- paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani riblji ručak na otvorenom 

- degustacija pršuta u selu Njeguši

- posjet i vođena degustacija 3 vrste vina u vinskom podrumu Šipčanik

- ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju + stručno vodstvo 

- trajekt na relaciji Lepetani – Kamenari

- dozvole za ulazak busevima u gradove: Kotor, Cetinje, Dubrovnik 

- turističke takse, sve usluge prema programu,

- organizacija puta, polica jamčevnog osiguranja, pripadajući pdv. 

Cijena ne uključuje

- piće za vrijeme obroka,

- ulaznica za NP Lovćen 2,00€+ Mauzolej 8,00€ - plaćanje na licu mjesta

- sve što nije navedeno pod cijena uključuje!


Doplata za 1/1 sobu: 74,00€ (557,55kn)
Doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej: 10€ 

Napomene

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja i policu osiguranja od otkaza putovanja. Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate. Uplata se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja gdje, sa dokazom bolesti, osiguranje vraća 90% od ukupne cijene aranžmana. Za informativni izračun cijene police osiguranja slobodno nam se obratite. Za izradu police od otkaza putovanja potrebni su datum rođenja i OIB putnika.


Napomena:

 • cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
 • Način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije polaska ili kartično plaćanje: Premium Visa do 6 rata, Diners card do 12 rata bez kamata (uz naplatu 5% manipulativnih troškova) . 
 • Valuta plaćanja u Crnoj Gori: Euro
 • za prelazak preko granice obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 • prijave za izlet moguće su najkasnije do 15 dana prije polaska na izlet.
 • plaćanje u autobusu nije moguće.
 • raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.
 • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
 • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta 
 • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta. 
 • polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.
 • datum izrade programa: 15.1.2024
 • odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.