Putovanje u Vojvodinu

Trajanje
4 dana
Polasci

Nema dostupnih polaska

~ SREMSKI KARLOVCI – NOVI SAD – PALIĆ JEZERO – SUBOTICA – SOMBOR ~

21.-24.09.23 ~ 4 DANA / 3 NOĆI 

 Vrijednost više: u cijenu uključeni lokalni vodiči, 2 ručka, 1 večera u nacionalnom restoranu, 1 večera u hotelu, 2 degustacije vina!

Program putovanja

dan 1 - PULA - PAZIN – VRATA JADRANA - SREMSKI KARLOVCI – NOVI SAD

Polazak u 4,30h ujutro iz Pule (parkiralište Konzuma), u 5,10h iz Pazina (Etradex) i u 5,50h iz Rijeke (Vrata Jadrana). Mogućnost ukrcaja u Okreti. Udobna vožnja autoputom kroz Hrvatsku i Vojvodinu, uz zaustavljanja po potrebi. Vožnja preko Fruške gore. Posjet jednom od poznatih manastira koji se nalaze na putu. Nastavak vožnje do SREMSKIH KARLOVCA. Po dolasku u Karlovce slijedi razgled grada: Saborna crkva sv. Nikole, rimokatolička crkva sv. Trojstva, Patrijaršijski dvor, Karlovačka gimnazija, Česma četiri lava, Karlovačka bogoslovija, Kapela mira. 

Slobodno vrijeme za ručak. U dogovoreno vrijeme odlazak na organiziranu degustaciju vina (3 vrste vina i poznati Bermet) . Nastavak vožnje do Novog Sada. Smještaj u hotel 4* u centru Novog Sada te slobodno vrijeme do večere. Večera u hotelu. Noćenje. 

dan 2 - NOVI SAD

Doručak. Odlazak u razgled Novog Sada s lokalnim vodičem: Trg slobode, Narodno pozorište, Zmaj Jovina i Dunavska ulica, zgrada magistrata i Saborna crkva, Dunavski park.... Odlazak na Petrovaradinsku tvrđavu, koja je zbog svog položaja i dominantnosti često nazivana i "Gibraltar na Dunavu". S tvrđave se pruža impresivan pogled na grad, a njen je simbol sat na vidikovcu čije kazaljke imaju zamijenjenu funkciju – velika pokazuje sate, mala minute, a kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati! 

Nakon posjeta Petrovaradinskoj tvrđi povratak u grad te slobodno popodne za vlastito istraživanje grada.

U dogovoreno vrijeme, okupljanje u hotelu te odlazak u nacionalni restoran na večeru. Povratak u hotel. Noćenje.


dan 3 - NOVI SAD – JEZERO PALIĆ – VINARIJA ZVONKO BOGDAN - SUBOTICA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema sjeveru Vojvodine, do Parka prirode Palić, 7 km dugog jezera i nekadašnjeg elitnog spa resorta s prijelaza iz 19. u 20. st. Poznati arhitekti, Komor i Jakab, ovdje su projektirali zgrade u stilu mađarske secesije, kojima dominiraju drvene rezbarije. Šetnja uz razgled: Vodotoranj, simbol Palića sagrađen početkom 20. st. kao višenamjenski objekt (vodotoranj, ulaz u resort i tramvajska stanica); ljetna pozornica, glazbeni paviljon, Spomen fontana; Žensko kupalište... 

Nakon šetnje parkom vožnja do vinarije Zvonko Bogdan. Degustacija 3 vrste vina. 

Odlazak do obližnjeg salaša na organizirani kasniji ručak. Nakon ručka, slobodno vrijeme za razgled ovog bogatog imanja. Vožnja do Subotice. Smještaj u hotel 3*. U dogovoreno vrijeme okupljanje te zajednička šetnja Suboticom: Vojnići palača, Kuć Luke Sučića, Palača Rajhl, Zgrada gradske bibliote, Gradski muzej, Galerija likovne umjetnosti "Likovni svet" koja čuva oko 1200 djela značajnih jugoslavenskih autora druge polovine 20. st. (slikarstvo, grafika, sklupture, keramika). 

Slobodno vrijeme u gradu. Povratak u hotel. Noćenje. 


dan 4 - SUBOTICA – SOMBOR – Rijeka/Pazin/Pula

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak kući preko Sombora, gradu koji i danas čuva patinu i šarm prošlosti. Po dolasku, šetnja glavnom ulicom uz razgled središta: Trg sv. Trojstva; crkva Presvetog Trojstva (stara katolička crkva); Sunčani sat; pravoslavna crkva sv. Georgija; Županija. 

Organizirani ručak. Polazak prema Hrvatskoj granici te nastavak vožnje prema Rijeci i Istri, uz usputna zaustavljanja. Dolazak kući u večernjim satima.  

Što morate znati?

Cijena uključuje

 •  prijevoz turističkim autobusom
 •  lokalni vodič za razgled S. Karlovca, Novog Sada, Subotice, Sombora
 •  degustacija vina u Sremskim Karlovcima
 •  smještaj u hotelu 4* u Novom Sadu na bazi jednog polupansiona i jednog noćenja s doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
 •  večera u nacionalnom restoranu u Novom Sadu
 •  degustacija vina u vinariji na Paliću
 •  ručak 3. i 4. dan izleta
 •  smještaj u hotelu 3* u Subotici na bazi noćenja s doručkom
 •  jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana
 •  licencirani voditelj putovanja, pripadajući PDV; 

Cijena ne uključuje

 • piće za vrijeme obroka, 
 • troškovi osobne prirode, 
 • sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje". 


Napomene

DOPLATE: jednokrevetna soba: 35,00€ 

Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 10%


PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja i policu osiguranja od otkaza putovanja. Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate. Uplata se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja gdje, sa dokazom bolesti, osiguranje vraća 90% od ukupne cijene aranžmana. Za informativni izračun cijene police osiguranja slobodno nam se obratite. Za izradu police od otkaza putovanja potrebni su datum rođenja i OIB putnika.

Napomene: 
 •  Minimalan broj putnika za putovanje je 35. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo povećati cijenu putovanja ili otkazati polazak.
 •  Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa u slučaju vremenskih neprilika ili zbog nepredvidivih situacija na putu.
 •  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
 •  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.
 •  Valuta plaćanja u Srbiji: Dinar
 •  Način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije polaska ili kartično plaćanje: Premium Visa do 6 rata, Diners card do 12 rata bez kamata (uz naplatu 5% manipulativnih troškova.
 • raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave 
 • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
 • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta. 
 • Polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.
 • datum izrade programa: 29.06.2023
 • odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.