Izlet Sarajevo

Trajanje
3 dana
Polasci
Cijena: 900 kn
Za djecu do 12 g.
810 kn

Program putovanja

dan 1 - Istra/Rijeka - Sarajevo

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

dan 2 - SARAJEVO

Nakon doručka odlazimo na panoramsko-pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, …Nastavak razgleda: Titova ulica s vječnom vatrom, Narodno pozorište, Evangelička crkva, Skenderija…

Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Navečer organiziramo fakultativni odlazak u grad našim autobusom. Prošetat ćemo lijevom obalom Miljacke pokraj Careve džamije, Franjevačkog samostana i crkve. Šetnju ćemo završiti kod Sarajevske pivovare i pivnice. Povratak u hotel. Noćenje.

dan 3 - SARAJEVO - RIJEKA/ISTRA

Nakon doručka odlazimo našim autobusom do centra grada gdje ćemo još jednom prošetati Bašćaršijom i potrošiti preostale konvertibilne marke na nezaobilaznu bosansku kafu i kupnju suvenira prije polaska za Hrvatsku. Povratak preko Slavonskog Broda i Zagreba. Dolazak u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

Rezervirajte polazak

 • Ukupno
  ---
  * Doplata za jednokrevetnu sobu
  Nećemo Vam još naplatiti.
 • Ukupno
  ---
  Nećemo Vam još naplatiti.

Što morate znati?

Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka
 • smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u hotelu 3* na bazi 2 noćenja s doručkom
 • pješački razgled Sarajeva uz pratnju stručnih lokalnog vodiča
 • usluge voditelja putovanja
 • jamčevinu turističkog paket aranžmana
 • pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje

 • stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti
 • Informativne cijene ulaznica u Sarajevu: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 8 KM

Napomene

Doplate:

 • Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi. Doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn. Fakultativni večernji izlazak autobusom €2 (minimalno 20 prijavljenih). Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.
 • cijene ulaznica i redoslijed razgleda mogu biti podložni promjenama

Dobro je znati: 

 • U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka (KM). Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

Minimalni broj putnika: 40 


Važne Covid informacije:

Molimo da se o rizičnosti putovanja u BIH informirate na službenoj stranici Granične policije Bosne i Hercegovine: http://www.granpol.gov.ba/Content/Read/76?title=Stranci


Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 

Odgovorni organizator: Jadrotours