Putovanje POŽEGA~ KUTJEVO ~ NAŠICE ~ PP PAPUK ~ KOPRIVNICA ~ ĐURĐEVAC

Trajanje
3 dana
Polasci

Nema dostupnih polaska

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn PUTUJEMO U POŽEŠKO-SLAVONSKU I VIROVITIČKO-PODRAVSKU ŽUPANIJU! All inclusive program!

Program putovanja

dan 1 - ŽMINJ/PAZIN – POŽEGA – KUTJEVO – NAŠICE

Polazak iz Žminja u 4,00h i iz Pazina u 4,20h. Udobna vožnja autoputom u smjeru Požege uz zaustavljanja po potrebi. Zahvaljujući svom položaju u udolini koju štiti 5 planina (Psunj, Papuk, Krndija, Dilj i Požeška gora) Požega nije samo Zlatna dolina već i Zlatna planina. Razgled grada : SREDIŠNJI BAROKNI TRG – jedna od najočuvanijih baroknih cjelina u Hrvatskoj, POŽEŠKA KATEDRALA…

Slobodno vrijeme za kavu i kupnju suvenira. Jedan od originalnih “jestivih“ suvenira su čokolade ili pak likeri tvornice Zvečevo, a kao uspomena ili poklon mogle bi vam se svidjeti i muške košulje ili ženske bluze poznatog proizvođača Orljava. Naš vodič će Vam pokazati gdje se trgovine nalaze a na Vama je da si odaberete što Vam se sviđa. U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i odlazak na organizirani ručak. 

Nakon ručka polazak prema Kutjevu. Razgled centra grada uz stručno vodstvo i upoznavanje s poviješću i kulturom te odlazak na degustaciju vina. Za kraj dana, kratka vožnja do Našica. Smještaj u hotel 3*. Slobodno vrijeme do večere. Večera. Noćenje.  

dan 2 - NAŠICE – PAPUK – VIROVITICA – KOPRIVNICA

Doručak. Odjava iz hotela. Udobna vožnja do PP Papuk i izletišta Jankovac. Park Šuma Jankovac, smještena na 475 metara nadmorske visine Ovdje ćete pronaći brojne slapove, jezero, stoljetna stabla i Planinarski dom Jankovac. Glavna atrakcija Park-šume Jankovac jest poučna Grofova staza, imenovana, kao i sama Park-šuma, prema grofu Josipu Jankoviću. Lagana šetnja oko jezera uz priču o grofu Jankovac. Organizirani ručak te kraći obilazak Virovitice. 

U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje te polazak prema Koprivnici. Smještaj u hotel 3*. Večera s muzikom. Noćenje. 

dan 3 - KOPRIVNICA – ĐURĐEVAC – PAZIN/ŽMINJ

Doručak. Odjava iz hotela te odlazak u razgled Koprivnice: stara gradska jezgra – Vijećnički trg sa pilovima i kipovima zaštitnika grada, Gradski muzej, park s glazbenim paviljonom, Gradska vijećnica, zanimljiva arhitektura od 16. do 19.st. – glavni trg koji nosi epitet najljepšeg trga srednje veličine u Srednjoj Europi, a nezaobilazan je i Muzej bicikala na otvorenom,... Svakako preporučamo da kavu u poznatoj koprivničkoj pivnici–„Kraluš“ koja svojim povijesnim zdanjem dominira izgledom gradskog trga. Važno je spomenuti da su interijer pivnice uredili poznati akademski slikari i kipari, Zlatko Kauzlarić-Atač i Josip Fluksi, a vitraji pripadaju izričaju Josipa Turkovića s motivima podravske svakidašnjice. Slobodno vrijeme. Okupljanje u dogovoreno vrijeme te polazak u posjet Muzeju prehrane koje djeluje u sklopu Podravke. Tu se čuvaju zanimljive zbirke kao što je etnografska, zbirka industrijske tehnologije, etiketa i dvodimenzionalne ambalaže, zatim propagandnog materijala, fotografija iz povijesti Podravke, antikvitetnog posuđa te mnogo drugih zanimljivosti…. Panoramska vožnja kroz industrijsku zonu Danica gdje se nalazi većina pogona velikih domaćih i međunarodnih tvrtki. 

Kraća vožnja do Đurđevca gdje nas čeka Stari grad, legenda o Picokima, pustinjske deve te Đurđevački peski (pustinja).

Za kraj izleta, odlazak na kasniji ručak/ranija večera a nakon ručka polazak prema Istri. Dolazak kući u večernjim satima.


Što morate znati?

Cijena uključuje

* prijevoz turističkim autobusom

* lokalni vodič za razgled Požege i Koprivnice

* degustacija 3 vrste vina u vinariji Kutjevo

* ručak 1. dan izleta

* 1 noćenje u hotelu 3* u Našicama na bazi polupansiona

* 1 noćenje u hotelu 3* u Koprivnici na bazi polupansiona (večera s muzikom)

* ulaznica za PP Jankovac

* ručak 2. dan izleta

* ulaznica za Muzej prehrane Podravka

* ulaznica za Hrvatsku Saharu i ulaznica za Muzej Stari grad Đurđevac

* ručak 3. dan izleta

* licencirani voditelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv.

Cijena ne uključuje

* piće za vrijeme obroka

* sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Doplate: jednokrevetna soba: 240,00 kn

Napomene

    • minimum prijavljenih : 40 osoba; u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo povećati cijenu izleta ili otkazati polazak.

    • Način plaćanja: Način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije polaska ili kartično plaćanje: Premium Visa do 6 rata, Diners card do 12 rata bez kamata (uz naplatu 5% manipulativnih troškova) .

    • prijave za izlet moguće su najkasnije do 15 dana prije polaska na izlet.

    • plaćanje u autobusu nije moguće.

       • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

    • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o   putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.  

    • Polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

    • datum izrade programa: 18.7.22

Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.