Bihać ~ NP Una ~ Željava

Trajanje
2 dana
Polasci
Cijena od: 195 €
Za djecu do 11 g. od
176 €

07.-08.09.2024 2 dana / 1 noćenje, vikend putovanje All inclusive program!

Program putovanja

dan 1 - PULA / PAZIN / VRATA JADRANA – NP UNA - BIHAĆ

Polazak iz Pule u 6,00h i iz Pazina u 6,40h. Mogućnost ukrcaja u Okreti i Vratima Jadrana. Vožnja autoputom do Karlovca te starom cestom preko Slunja u smjeru Bosne i Hercegovine uz zaustavljanja po potrebi. Prvo odlazimo u posjet NP Una. 

NP Una jedan je od tri nacionalna parka u BiH, a najveća atrakcija je Štrbački buk. Obilazak parka uz lokalnog vodiča započinjemo na način da prelazimo u lokalni autobus koji nas vozi do Štrbačkog buka, najvišeg vodopada nacionalnog parka. Štrbački se buk obrušava s 24 metra visine pritom tvoreći niz manjih i većih sedrenih barijera. Nastavak u pravcu Martin Broda i razgled mnogobrojnih sedrenih slapova od kojih se, svojom ljepotom i veličinom, izdvaja Veliki buk visok čak 54 m. U toku razgleda biti će organizirana i bogata tradicionalna zakuska/ ručak u jednom od lokalnih objekata te posjet i lokalnom OPGu Tima natura – biljna apoteka sa preparatima spravljenih od biljaka iz NP Una. 

U kasnijim popodnevnim satima vožnja prema Bihaću. Smještaj u naš hotel. Slobodno do večere za vlastite aktivnosti. Na večeri, za našu grupu organiziran je jedan poseban kulturološki program a nakon večere čeka nas živa muzika i zabava. Noćenje. 

dan 2 - BIHAĆ – VOJNI AERODROM ŽELJAVA – VRATA JADRANA / PAZIN / PULA

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u obilazak ovog zanimljivog gradića uz našeg lokalnog vodiča koji će nas upoznati s ljepotama ovog grada: Kapetanova kula, Turbe, đamija Fethija, ostaci crkve svetog Antuna, kip djevojke sa Une, muzej AVNOJ-a... Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na organizirani ručak u centru grada – poznati bihaćki ćevapi u lepinji, kajmak, salata i desert! Nakon ručka lagano krećemo autobusom prema granici te posjećujemo Vojni aeorodrom Željava. Vođeni obilazak u trajanju od oko 1,30h-2,00h (potrebna je zatvorena i čvrsta obuća). Nakon obilaska krećemo polako prema Kvarneru i Istri uz usputna zaustavljanja po potrebi. Dolazak kući u večernjim satima. 

Rezervirajte polazak

  • Ukupno
    ---
    * Doplata za jednokrevetnu sobu
    Nećemo Vam još naplatiti.

Što morate znati?

Cijena uključuje

* prijevoz turističkim autobusom,

* voditelj putovanja,

* razgledi prema programu

* lokalni vodič za NP Una i Bihać,

* ulaznica za NP Unu i prijevoz lokalnim busem

* smještaj u hotelu 4*, Bihać, dvokrevetne sobe, na bazi 1 noćenja s doručkom

* turistička taksa

* ručak 1. dan izleta 

* večera s muzikom „Bosanska noć”: švedski stol s tradicionalnim bosanskim jelima: pite, bosanski lonac, kljukuša, masnica, lutma, baklava, piće, kulturološki program 

* organizirani ručak u Bihaću 2.dan izleta– ćevapi u lepinji, kajmak, salata, desert

* ulaznica za muzej Avnoja,

* stručno vodstvo za Vojni aerodrom Željava

* organizacija puta, polica jamčevnog putovanja, pripadajući pdv

Cijena ne uključuje

* neobavezno putno INO zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja. Točan izračun police možemo napraviti kada budemo imali i točan broj prijavljenih (okvirna cijena paketa iznosi oko 6,00€ po osobi)

* ulaznica za muzeje i objekte koji se posjećuju a nisu navedeni pod "cijena uključuje";

* piće za vrijeme obroka,

* sve što nije navedeno pod cijena uključuje!


Doplate za jednokrevetnu sobu: 35,00€

Preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja. Polica od otkaza putovanja Vam služi ukoliko zbog bolesti (ili nekih drugih razloga koji su navedeni u općim uvjetima osiguravateljske kuće) ne možete na put - u tom slučaju Vam osiguranje vraća 90% uplaćenog iznosa. Ako otkažete putovanje bez police na uplaćeni iznos idu storno penali po općim uvjetima organizatora. Policu od otkaza moguće je izraditi isključivo prilikom rezervacije puta (uplate), dok se zdravstveno može izraditi i dan prije polaska.

Napomene

- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.

- agencija zadržava pravo promjene rasporeda posjete ukoliko bude potrebno (vremenski uvjeti i slično)

- za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

- Valuta plaćanja u Bosni je KM

- kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

- prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska odnosno do popunjenja mjesta.

- raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.

- rezervacija se potvrđuje uplatom, upit se ne smatra rezervacijom.

Način plaćanja: prilikom rezervacije 40% od ukupne cijene putovanja, ostatak 21 dana prije polaska ili kartično plaćanje: Premium Visa do 6 rata, Diners card do 12 rata bez kamata (uz naplatu 5% manipulativnih troškova.

- plaćanje u autobusu nije moguće.

- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

- Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.

- polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

- datum izrade programa: 25.06.2024 


Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.