ZOO PARK PUNTA VERDE i GRADO

Trajanje
1 dan
Polasci
Cijena od: 50 €
Za djecu 3 - 11 g. od
43 €

Polasci:

Vrijednost više: uključena ulaznica u ZOO!

Program putovanja

ZOO Parco Punta Verde i Grado

Polazak iz Pule u 7,00h, Okreti u 7,20h i iz Pazina u 7,40h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i na GP Kaštel. Ugodno putovanje u smjeru Italije i gradića Lignano Sabbiadoro. Upravo u tom gradiću, između dviju obala rijeke Tagliamento, smjestio se ZOO PARK PUNTA VERDE. Park je oaza bogata vegetacijom te dom za više od 1000 životinja od 150 različitih vrsta iz svih dijelova svijeta. Park je raj za djecu i za odrasle. Unutar ZOO parka nalazi se nekoliko ugostiteljskih objekata te dječje igralište za najmlađe. Po dolasku u ZOO park slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i zabavu sa životinjama. 

U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema gradiću GRADO poznatog kao L'Isola del Sole (Sunčani otok) koji je s razvojem započeo još u vrijeme antičkoga Rima. Slobodno vrijeme za šetnju ovim zanimljivim gradićem. Preporučujemo pogledati baziliku sv. Eufemije s ranokršćanskim mozaicima i pozlaćenim oltarom, zvonik, Lapidarium, bazilika Santa Mara Delle Grazie, arheološke iskopine na Piazza della Vittoria, Gradska vijećnica... Svojim slikovitim kamenim uličicama, mirisima mediteranske prirode, te stijenama uz more, Grado će vas začarati. U blizini glavne plaže nalazi se Park ruža, mirno, zeleno područje prekriveno mediteranskim borovima. 

Okupljanje u 18:30h te polazak prema Istri. Dolazak kući u večernjim satima. 

Rezervirajte polazak

 • Ukupno
  ---
  Nećemo Vam još naplatiti.

Što morate znati?

Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom; 
 • voditelj putovanja, 
 • ulaznica za ZOO, sve usluge
 • prema programu, 
 • organizacija puta, 
 • jamčevina putovanja,
 • PDVCijena ne uključuje

 • troškovi osobne prirode; 
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju a nisu navedeni
 • pod "cijena uključuje" sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomene

Preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja. Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Uplata se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog nastalih troškova. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja gdje, sa dokazom bolesti, osiguranje vraća 90% od ukupne cijene aranžmana. Paket osiguranja (zdravstveno + otkaz) iznosi oko 3,65€ po osobi, točnu cijenu je moguće dobiti tek nakon unosa datuma rođenja i OIB-a u sistem.

Napomena:

- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

- prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet ili do popunjenja mjesta.

- raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave/uplate. 

- za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

- valuta plaćanja u Italiji je EURO.

- plaćanje u autobusu nije moguće.

- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta. Rezervacija se potvrđuje uplatom. 

- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

- Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta. 

- polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

- datum izrade programa: 24.6.24.


Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.