KLAGENFURT i MINIMUNDUS - svijet u malom

Trajanje
1 dan
Polasci
Cijena od: 68 €
Za djecu do 5 g. od
40 €
Za djecu 6 - 15 g. od
58 €

Polasci:

Svijet u malom na Wörtherseeu”!!

Ovdje je postavljeno oko 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN tornja iz Toronta. Osobito zanimljivi su među ostalima mini replika katedrala “Sagrada Familia” iz Barcelone, te Space Shuttle, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje.

Program putovanja

KLAGENFURT i MINIMUNDUS, svijet u malom

Program putovanja: Polazak iz Pule u 6,30h, iz Pazina u u 7,10h. Mogućnost ukrcaja u Okreti, Bonaci i GP Kaštel. Udobna vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u Klagenfurt krećemo u kraći razgled grada. Stara jezgra Klagenfurta ima najstariju pješačku zonu u Austriji. Vidjeti ćemo zaštitni znak grada - zmaja Lindwurm smještenog na Neuer Platzu. Razgled kulturno povijesnih znamenitosti grada Klagenfurta, upoznavanje znamenitosti i legendi uz koje je povezana povijest grada: Stari i Novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Presvetoga Trojstva, župna crkva Sv. Egidija, uršulinska crkva i samostan... 

Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada, ručak ili kupnju suvenira. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i polazak u MINIMUNDUS – svijet u malom! Slobodno vrijeme za samostalni razgled parka: Operna kuća-Sydney, Kineski zid, Salzburška katedrala, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj… Predlažemo i šetnju do jezera Wörthersee-a kroz Europapark. U dogovoreno vrijeme okupljanje i zajednički polazak prema centru grada. Kraća šetnja gradom i slobodno vrijeme za vlastite programe.  

Rezervirajte polazak

Što morate znati?

Cijena uključuje

  • prijevoz turističkim autobusom,
  • voditelj putovanja,
  • ulaznica za Minimundus,
  • razglede prema programu,
  • jamčevina putovanja,
  • troškove organizacije i provedbe putovanja, PDV

Cijena ne uključuje

  • troškovi osobne potrošnje,
  • sve ne navedeno pod cijena uključuje.

Napomene

Preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja. Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Uplata se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog nastalih troškova. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja gdje, sa dokazom bolesti, osiguranje vraća 90% od ukupne cijene aranžmana.

Napomena:

- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

- prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet odnosno do popunjenja slobodnih mjesta.

- za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

- za djecu je potrebno dostaviti datume rođenja (radi cijene ulaznica)

- valuta plaćanja u Austriji je EURO.

- plaćanje u autobusu nije moguće.

- raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave. 

- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta. Rezervacija se potvrđuje uplatom. 

- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

- Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta. 

- polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

- datum izrade programa: 24.6.2024

Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.