Jednodnevni izlet Verona

Trajanje
1 dan
Polasci

Nema dostupnih polaska

Verona je grad ljubavi i muzike. Svoju privlačnost zahvaljuje živopisnim ulicama, predivnim trgovima, umjetnosti ,… Posjeduje mnoštvo kulturno- povijesnih spomenika, dom Julije Capuletti, terasu gdje se sastajala sa svojom ljubavi Romeom…

Program putovanja

Polazak iz Pule u 4,30h, iz Pazina u 5,10h. Mogućnost ukrcaja u Okretima, Bonaci i GP Kaštel. Ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju. Po dolasku u Veronu, slijedi šetnja gradom i slobodno vrijeme.  

Imati ćete priliku vidjeti brojne atrakcije kojima se Verona ponosi: amfiteatar, Piazza Bra, Pallazo Barbieri, Pallazzo Gran Gardia, Museo Lapidario Maffeiano, Teatro Filarmonico., romanička crkva San Zeno Maggiore iz 5 st. sa 72 metra visokim tornjem, mala romanička crkva San Lorenzo koja je jedna od najljepših i najvažnijih u gradu, crkva Sv.Anastazije, romaničko gotička katedrala (Duomo), Santa Maria Antica, San Fermo Maggiore.

Najpoznatiji ljubavni par Romeo i Julija, besmrtno djelo Williama Shakesperea, njihov legendarni balkon najposjećenije je mjesto u Veroni, ali i jedno od posjećenijih mjesta u cijelom svijetu. Većina se slaže da je inspirirano istinitom pričom. 

Slobodno vrijeme za uživanje na nekom od trga u Veroni, razgledavanju i upoznavanju grada. 


Sastajanje u 18 h na trgu Bra i polazak prema mjestu polaska uz kraća zaustavljanja. Dolazak kući u kasnim večernjim satima.

Što morate znati?

Cijena uključuje

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom; 
  • voditelj putovanja, 
  • organizacija izleta, 
  • check point za Veronu, 
  • polica jamčevine putovanja, pdv.

Cijena ne uključuje

  • troškovi osobne prirode, 
  • ulaznica za izložbu i objekte koje se posjećuju, 
  • putno zdravstveno osiguranje, 
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

Napomene

Napomena:

-preporučamo izradu police putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza puta.

- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska. 

- prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska.

- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

- raspored sjedenje ide po redu prijava.

- preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja (oko 30,00 kn po osobi).

- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

-za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

-Valuta plaćanja u Italiji je EURO.

Fiksni tečaj: 1€ = 7,53450kn         

Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.