Jednodnevni izlet Plitvička jezera

Trajanje
1 dan
Polasci

Nema dostupnih polaska

Svako godišnje doba na Plitvičkim jezerima oslikava svoje platno različitim bojama. Teško je pronaći riječi kojima možemo opisati svu tu ljepotu i sklad, stoga dođite i doživite djelić savršene netaknute prirode. Zašto ne bismo prošetali jedinstvenim prirodnim fenomenom te doživjeli savršen sklad umirujućih šumova i nježnih nota modrozelenih voda.

Program putovanja

Polazak iz Pule u 6:00 ( kod Konzuma ), Okreti u 6:20 , Poreča u 7:00 , Pazin ( Etradex) 7:30 , Vrata Jadrana u 8:15 sati. Vožnja sa usputnim zaustavljanjima do NP Plitvička jezera.

Po dolasku na Plitvice, slijedi razgled nacionalnog parka u trajanju od cca. 3 - 4 sata. Molim ponijeti udobnu odjeću i obuću! Područje Plitvičkih jezera, proglašeno nacionalnim parkom, ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. To je šumoviti planinski kraj kroz koji se, jedno ispod drugog, niže šesnaest prekrasnih jezera i jezeraca kristalne modro zelene boje. Vodom ih pune rječice i potoci, međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Po završetku šetnje Plitvicama slobodno vrijeme za vlastite razglede , ručak ili odmor u prirodi. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe i polazak prema Istri. Dolazak je predviđen u večernjim satima.

Što morate znati?

Cijena uključuje

  • prijevoz autobusom prema programu, 
  • razglede prema programu, 
  • voditelj putovanja i licencirani vodič, 
  • troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

Cijena ne uključuje

  • troškove osobne potrošnje, 
  • ulaznicu za NP plitvička jezera


Napomene

Minimalan broj prijavljenih putnika: 35 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

Mogućnost ukrcaja: Pula, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

NAPOMENA: agencija naručuje ulaznice i vrši uplatu za grupu, a voditelj putovanja ulaznice preuzima na licu mjesta.

PREPORUKA: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

Plaćanje: Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

Važna obavijest: nošenje maski za lice u panoramskim vozilima, na brodovima te u zatvorenim prostorima je obavezno u NP Plitvička jezera

NAPOMENE:

  • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju! 
  • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
  • Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. 


Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb