Jednodnevni izlet Karneval u Veneciji

Trajanje
1 dan
Polasci

Nema dostupnih polaska

Jedan od svakako glavnih obilježja Venecijanskog karnevala su maske. Postoje tri vrste najpoznatijih maski: BAUTA - maska koja pokriva cijelo lice, nema rupu za usta i ima puno pozlate; MORETTA - ovalna maska s crnim baršunom i velom, koji su obično nosile žene prilikom posjeta samostanima;i LARVA - znana i kao volto maska, uglavnom je bijele boje i tipično venecijanska, a često se nosi uz trorubi šešir na glavi i plašt.

Program putovanja

Istra - Venecija

Polazak autobusa iz Pule (kod Konzuma-ex Mercator) u 5:00 sati, Okreti u 5:20, Bonaci u 5:40, Poreča u 6:00 sati i GP Kaštel u 6:35 sati. Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora prema Punta Sabbioni. 

Po dolasku ukrcaj na vaporetto i odlazak od Punta Sabbioni do centra Venecije sa panoramskim razgledavanjem venecijske lagune s mnogobrojnim otocima. Šetnja Venecijom uz pratitelja, a zatim slobodno poslijepodne za vlastite programe, šetnju romantičnim uličicma, fotografiranje s maskama, talijanski capuccino, shopping i uživanje u čarima Venecije… 

Oko 17:30 h povratak brodom s Trga Sv. Marka prema Punta Sabbioni. Predviđen dolazak u Poreč i Istru u večernjim satima.

Što morate znati?

Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje

 • vožnja vaporetom 12 eura po osobi na relaciji PUNTA SABBIONE – SAN MARCO – PUNTA SABBIONE (nadoplata na licu mjesta)
 • troškove osobnih potrošnji
 • putno i zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Napomene

Minimalan broj prijavljenih: 35

Mogućnost ukrcaja: Pula, Okreti, Bonaci ,Poreč i GP Kaštel


Uvjeti i način plaćanja: prilikom prijave potrebno je uplatiti 100% iznosa, novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.


Više o karnevalu na: www.carnevale.venezia.it


COVID -19 NAPOMENE: informativne smjernice/podložne promjenama :

 • za ulazak u Italiju iz EU, putnik je dužan pokazati EU digitalnu COVID potvrdu ili tiskanu potvrdu kojom dokazuje: 
 1.  cijepljenje (14 dana od druge doze ili jednokratnog cjepiva) ili
 2.  ozdravljenje od COVID-19, prije najduže 6 mjeseci ili
 3.  negativni antigenski ili PCR test napravljen najduže 48 sati prije ulaska u Italiju, za sve putnike starije od 6 godina

* Potvrde moraju biti izdane na talijanskom, engleskom, francuskom ili španjolskom jeziku.


 NAPOMENA: 

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju! 

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.


Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane uplaćena kod Croatia osiguranja.