Jednodnevni izlet Gorski Kotar-Pješačenje do izvora rijeke Kupe i Delnice

Trajanje
1 dan
Polasci
Cijena: 220 kn
Za djecu 6 - 11 g.
150 kn

Vodimo Vas u smaragdnu oazu koja će vas očarati svojom ljepotom! Idealno mjesto za provesti dan u prirodi i u dobrom društvu!

Program putovanja

Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma – bivši Mercator) u 7,30h i iz Pazina u 8,10h. Mogućnost ukrcaja na Tunelu Učka i Vratima Jadrana.

Vožnja u smjeru „Zelenog srca Hrvatske” Gorskog kotara. Po dolasku do mjesta gdje nas čeka lokalni vodič krećemo na pješačenje do Izvora rijeke Kupe (NP Risnjak). Kružna staza dužine 13 km ide uzvodno uz rijeku uz blage uspone, ali u većem dijelu je ravna. Bitno je da ponesete adekvatnu obuću za pješačenje (nazubljene tenisice, nikako starke ili tenisice sa ravnim đonom).

Na samom pješačenju planirane su stanke te svakako ponesite sendviče, vodu ili sok za okrjepu ili piknik.

Na putu prema Izvoru nalazi se i jedan objekt gdje se može popiti kava, sok ili čaj (po želji, uz doplatu).

Nakon ugodnog pješačenja od cca 5h i dana provedenog u prirodi krećemo autobusom prema Delnicama. Slobodno vrijeme za šetnju ili organizirani kasniji ručak (uz doplatu) u lokalnom restoranu (potrebno je najaviti prilikom rezervacije). Dolazak u Pazin i Pulu u večernjim satima.

Rezervirajte polazak

 • Ukupno
  ---
  Nećemo Vam još naplatiti.
 • Ukupno
  ---
  Nećemo Vam još naplatiti.

Što morate znati?

Cijena uključuje

 • prijevoz udobnim turističkim autobusom;
 •  lokalni vodič na stazi, 
 • ulaznica u NP Risnjak, 
 • organizacija puta; 
 • polica jamčevine putovanja; 
 • licencirani voditelj putovanja, 
 • pdv.

Cijena ne uključuje

 • kasniji ručak 70,00kn po osobi (potrebno najaviti prilikom rezervacije), 
 • troškovi osobne prirode, 
 • sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje"

Napomene

- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

- prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.

- obavezno je potrebno ponijeti sa sobom dobro raspoloženje, adekvatnu i udobnu odjeću i obuću te dovoljno tekućine i hrane!

-plaćanje u autobusu nije moguće.

-raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave (prva mjesta namijenjena su invalidima).

- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta. Rezervacija se potvrđuje uplatom. 

- prilikom organizacije i same provedbe programa poduzete su sve mjere zaštite putnika i djelatnika kako nalaže HZJZ.

- sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

- prije polaska na izlet, kod kuće je potrebno izmjeriti temperaturu. U slučaju bilo kakvih simptoma bolesti (povišena temperatura, respiratorne, želučane tegobe ...) nije moguće putovati te treba otkazati polazak.

- ako se na ukrcaju putnika utvrdi da putnik ima respiratorne probleme i da djeluje bolestan, radi zaštite ostalih putnika, agencija ima pravo ne dozvoliti putniku ulazak u autobus i polazak na izlet.

-s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.

- za putovanja u organizaciji agencije Contineo vršimo povrat uplaćenog iznosa za rezervirano putovanje u slučajevima da se uvede obveza testiranja na COVID-19, bilo na odredištu ili povratku u RH nakon putovanja, ako se uvede zabrana putovanja građana RH u destinaciju od strane RH ili države odredišta ili se uvedena obveza karantene zbog COVID-19, bilo na odredištu ili pri povratku u RH nakon putovanja.

- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

- Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta. 

- polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

-datum izrade programa: 03.11.20.

- Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.                                                                                                                                               .