Jednodnevni izlet PUT MEĐU KROŠNJAMA“ ROGLA I LJUBLJANA

Trajanje
1 dan
Polasci
Cijena: 280 kn
Za djecu do 12 g.
200 kn

Polasci:

Uživajte u jedinstvenoj šetnici ”Put među krošnjama”, oduševite se jedinstvenim pogledom na stotine godina staru pohorsku šumu ….Šetnica na najvišem vrhu Pohorja nova je slovenska TOP turistička atrakcija!

Program putovanja

Polazak iz Pule u 6 :00( kod Konzuma ), Okreti u 6:20 i Poreča u 7:00 i GP Kaštel u 7:30 sati. Vožnja u smjeru Slovenije sve do Pohorja i Rogle poznatog skijališta i vikend-destinacije. Posjet šetnici „Pot med krošnjami“ , koja se nalazi na najvišem vrhu pohorskog gorja, na 1517 n/m. Kružna šetnica je duga preko 1 kilometar te sadrži 37 metara visok toranj s kojeg se pruža jedinstven pogled na stotine godina staru pohorsku šumu. Kako bi se zainteresirali i najmlađi, s tornja je moguće spustiti se 60 metara dugim toboganom . Obilazak šetnice je ujedno i edukativan zahvaljujući brojnim pločama koje sadrže informacije o okolnoj prirodi, šumi i njenoj zaštiti. Na nekoliko lokacija nalaze se i takozvana „adrenalinska stajališta“ na kojima djeca i odrasli mogu pokušati ravnotežu te testirati svoj strah od visine. Nakon šetnje i uživanja u pogledu, okupljanje grupe i odlazak prema Trojanama gdje se možete zasladiti s njihovim poznatim krofnama i ostalim slasticama kao i domaćim tradicionalnim jelima. 

U dogovoreno vrijeme nastavljamo vožnju do glavnog i najvećeg slovenskog grada – Ljubljane. Po dolasku slijedi šetnja gradom s voditeljem putovanja. Obilazak ćemo započeti ispred barokne zgrade Gradske vijećnice i dalje nastaviti šetnju starim gradom koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: katedralu sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Plečnikovo tromostovje. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Istri. Predviđeni dolazak u večernjim satima.

Rezervirajte polazak

 • Ukupno
  ---
  Nećemo Vam još naplatiti.

Što morate znati?

Cijena uključuje

 • prijevoz autobusom prema programu
 • razglede prema programu
 • voditelj putovanja
 • organizaciju i pripremu izleta
 • jamčevno osiguranje 

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • ulaznicu za Pot med Krošnjami
 • troškove osobne potrošnje
 • putno osiguranje

Napomene

OBAVEZNA NADOPLATA: ulaznica za Pot med krošnjami: 8,00 € / osoba (odrasle osobe); 7,00 € (djeca 3 – 14 godina, osobe starije od 65 godina)

Minimalan broj prijavljenih putnika: 30 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

Moguć ukrcaj u Puli, Okreti, Poreč i GP Kaštel

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

VAŽNO:

Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili kao dokaz negativnog PCR testa .

U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:

– da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,

– obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,

– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,

– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,

– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.

Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 7 dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Sabina Travel !

Plaćanje:  Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Rezervacija se potvrđuje uplatom

NAPOMENE:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Preporuka polica putnog zdravstvenog osiguranja.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr.

Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb