novi sad7

VOJVODINA ~ SREM ~ BAČKA
~ NOVI SAD – PALIĆ JEZERO – SUBOTICA – SOMBOR ~
26.-28.10.2018 - GARANTIRAN POLAZAK!
~ 3 DANA / 2 NOĆI ~
CIJENA: 1.480,00 kn
Vrijednost više: u cijenu uključeni lokalni vodiči, ručkovi, 1 večera s muzikom, 2 večere u hotelu, 2 degustacije vina...

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN PULA - KANFANAR - PAZIN– NOVI SAD
Polazak iz Pule u 3,20h ujutro, u 4,00h iz Kanfanara, iz Pazina 4,20h. Mogućnost ukrcaja na Vratima jadrana. Udobna vožnja autoputom kroz Hrvatsku i Vojvodinu, uz zaustavljanja po potrebi sve do Novog Sada. Smještaj u hotel 3* u Novom Sadu te razgled grada: Trg slobode, Narodno pozorište, Zmaj Jovina i Dunavska ulica, zgrada magistrata i Saborna crkva, Dunavski park.... slobodno vrijeme za ručak. U dogovoreno vrijeme odlazak na Petrovaradinsku tvrđavu, koja je zbog svog položaja i dominantnosti često nazivana i "Gibraltar na Dunavu". S tvrđave se pruža impresivan pogled na grad, a njen je simbol sat na vidikovcu čije kazaljke imaju zamijenjenu funkciju – velika pokazuje sate, mala minute, a kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati! Slobodno do večere. Večera u hotelu. Noćenje.

Opcija: Po želji grupe, može se umjesto večere u hotelu, organizirati večera s muzikom u salašu (doplata 12€, min 20 osoba)

2. DAN NOVI SAD - SUBOTICA – PALIĆ JEZERO
Doručak. Odjava iz hotela. Kraće slobodno vrijeme u gradu. Okupljanje te polazak prema Subotici. Po dolasku u Suboticu slijedi organizirani razgled grada: Franjevačka crkva; Gradski muzej; Sinagoga; Gimnazija; katedrala; Gradska kuća/vijećnica, simbol Subotice s dekorativnom svjetlom i šarenom keramikom (s notom mađarskog folklora), a projektirali su je budimpeštanski arhitekti, Komor i Jakab, koji su ostavili neizbrisiv trag u arhitekturi Subotice; spomenik caru Jovanu Nenadu; Gradska biblioteka; Narodno kazalište; zgrada nekadašnjeg Sokolskog doma; Rajhlova palača.
Odlazak do Parka prirode Palić s istoimenim 7 km dugim jezerom, jednim od najvećih i najljepših jezera u Vojvodini koje očarava svojom "belle-époque" arhitekturom iz vremena kada je ovo mjesto bilo poznato mondeno odredište (toplice) imućnih Europljana. Posjet vinariji Zvonko Bogdan. Degustacija vina. Prijava i smještaj u hotel 3*. Navečer odlazak na večeru u jedan od obližnjih autohtonih salaša.

3. DAN SUBOTICA – SOMBOR - KANFANAR
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak kući preko Sombora, gradu koji i danas čuva patinu i šarm prošlosti. Po dolasku, šetnja glavnom ulicom uz razgled središta: Trg sv. Trojstva; crkva Presvetog Trojstva (stara katolička crkva); Sunčani sat; pravoslavna crkva sv. Georgija; Županija.
Slobodno vrijeme. Polazak do Etno kuća koje krase ovaj Somborski kraj. Organizirani ručak. Polazak prema Hrvatskoj granici te nastavak vožnje prema Rijeci, uz usputna zaustavljanja. Dolazak kući u kasnijim večernjim satima.

CIJENA NA BAZI MINIMALNO 30 PRIJAVLJENIH: 1.480,00 kn

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
- prijevoz udobnim turističkim autobusom
- lokalni vodič za razgled Novog Sada, Subotice, Sombora...
- smještaj u hotelu 3* u Novom Sadu na bazi jednog polupansiona u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
- degustacija vina
- smještaj u hotelu 3* u Paliću na bazi noćenja s doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
- ručak u etno selu u Somboru
- grupno INO putno zdravstveno osiguranje
- jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana, licencirani turistički pratitelj, pripadajući PDV;

CIJENA NE UKLJUČUJE: piće za vrijeme večere, troškove osobne prirode.

DOPLATE: jednokrevetna soba 200,00 kuna;
Eventualna doplata: umjesto večere u hotelu u Novom Sadu, organizirana večera u nacionalnom salašu s muzikom – razlika u cijeni 12€ po osobi
Napomena:
- Minimalan broj putnika za putovanje je 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo povećati cijenu putovanja.
- Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa u slučaju vremenskih neprilika ili zbog nepredvidivih situacija na putu.
- Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
* Mogućnost plaćanja:
- prilikom rezervacije 30% a ostatak od 70% najkasnije 20 dana prije puta
- kartično plaćanje: American Express u 6 rata ili Diners karticama u 12 rata
prilikom rezervacije obavezno navesti imena i prezimena putnika i datume rođenja (radi izrade grupne police INO zdravstvenog osiguranja.
- Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučamo da uz putni dokument sa sobom ponesete i kopiju putnog dokumenta (u slučaju krađe ili gubitka).
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o. ID KOD: HR-AB-52-130044970. Polica jamčevine uplaćena kod Croatia osiguranja.

 

Rezerviraj...