dvorci bavarske

Dvorci Bavarske i München
26.10.-28.10.2018.
Cijena po osobi : 1.390,00 kn
Polazak iz Poreča
Mogućnost ukrcaja Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel

3 dana /2 noćenja
1. DAN: POREČ - MUENCHEN
Polazak iz Poreča u 5:00 sati ujutro. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju. Nastavak vožnje kroz Austriju prema njemačkoj granici i dalje prema Münchenu uz kratka zaustavljanja. Dolazak u München u popodnevnim satima. Razgled grada panoramski i pješice: Königplatz - muzejska četvrt sa starom i novom pinakotekom - Hofgarten - Prinzregentenstrasse - Ludwigstrasse sa sveučilištem - Marienplatz - Gradska vijećnica - Residenz - katedrala Frauenkirche. Vožnja do hotela i smještaj u hotel. U večernjim satima slobodno vrijeme (preporučamo odlazak u jednu od mnogobrojnih tradicionalnih pivnica). Povratak u hotel. Noćenje.
2.DAN: DVORCI BAVARSKE - NEUSCHWANSTEIN, HOHENSCHWANGAU, LINDERHOF
Doručak. Odlazimo na cjelodnevni izlet u bavarske Alpe gdje ćemo posjetiti dvorce kralja Ludwiga II, stari dvorac Hohenschwangau obiteljsko sjedište u doba Ludwigovog oca Maksimilijana II , koji privlači unutarnjim prostorijama: velikom viteškom dvoranom, orijentalnom sobom i glazbenom sobom Ludwiga II. Zatim idemo u bajkoviti dvorac Neuschwanstein - svjetski poznatoj znamenitost, sagrađen na impozantnoj stijeni ,koji je inspirirao Disneya kada je crtao Trnoružičin dvorac. Ovaj dvorac godišnje posjećuje preko milijun posjetitelja! U bajkovitom okruženju njemačkih Alpi, sa zanimljivim i neobičnim unutarnjim prostorijama poput sale pjevača, prijestolne dvorane, spavaće sobe Ludwiga II., itd. Nastavak vožnje do dvorca Linderhof, omiljeni Ludwigov dvorac, sagrađen je nakon posjeta Versaillesu. Čudesni svijet Linderhofa uključuje dvoranu ogledala, maurske paviljone, terase i vodopade u jednom od najpoznatijih vrtova 19. stoljeća, Venerinu špilju i fontane. Ovaj će izlet osim posjeta dvorcima posjetiocima približiti prirodne ljepote i alpske krajolike južne BavarskePovratak u München. Noćenje.
3. DAN: MÜNCHEN –CHIEMSEE - DVORAC HERRENCHIEMSEE - POREČ
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema jezeru Chiemsee, bavarskom moru. Preporučamo vožnju brodićem do otoka Herreninsel i razgledavanje “bavarskog Versaillesa”, kraljevskog dvorca Herrenchiemsee. Razgledat ćemo dvorac sagrađen po uzoru na Versailles Louisa XIV sa spektakularnom dvoranom ogledala i nevjerojatnom kraljevom spavaćom sobom. Slijedi šetnja kroz vrtove do samostana Augustinaca gdje je 1948. godine napisan Ustav moderne Njemačke. Polazak prema austrijskoj granici i dalje kroz Sloveniju prema Hrvatskoj. U Istru stižemo u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi : 1.390,00 kn
Minimalan broj putnika : 40 osoba

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
Prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u okolici Münchena, sve razglede prema programu, izleti u bavarske Alpe i na jezero Chiemsee , usluge stručnog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
Doplatu za jednokrevetnu sobu 390 kn, ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta). Na ovom izletu trokrevetne sobe na upit, nema popusta.
Putno zdravstveno osiguranje s osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja i osiguranje otkaza putovanja. Troškovi osobne prirode.
Informativne cijene ulaznica prema stanju iz prosinca 2017. /plaćanje na licu mjesta: ulaznice za dvorce (informativne cijene ulaznica mogu biti podložne promjeni) dvorac Neuschwanstein i Hochenschwangau ( oba dvorca) 26 €, Linderhof – 8,50 €, dvorac Herrenchiemsee 15 € ukupno za dvorac i vožnja brodom .
Djeca do 18 godina ne plaćaju ulaznice za dvorce (plaćaju brodić za Herreninsel: djeca 6 do 15 godina €4, stariji €7).

Mogućnost ukrcaja Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel
Mogućnost plaćanja: na rate debitnim i kreditnim karticama PBZ, Zagrebačka banka, Raiffeisen banka, Diners, Erste banka.

Napomena:
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.
Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176
Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o

Rezerviraj..