rimini

RIMINI – SAN MARINO
13.10.–14.10.18.
2 dana/ 1 noć
CIJENA PO OSOBI: 890 KN
Polazak iz Poreča
Mogućnost ukrcaja Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan : POREČ - FERRARA – RIMINI Polazak iz POREČA u 6:00 sati . Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja. Dolazak u FERRARU u dopodnevnim satima . FERRARA, jedan od najvažnijih gradova pokrajine Emilia Romagne. Stari renesansni dio grada je upisan na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Šetnja gradskim središtem uz dvorac obitelji Este, katedralu sv. Juraja i židovsku četvrt. Nastavak puta uz obalu Jadranskog mora do grada RIMINIJA, rodnog mjesta poznatog režisera Federica Fellinija, razgled grada: hram Malatesta (Tempio Malatestiano), poznatiji kao Il Duomo koji je sagrađen u 14. stoljeću i u kojem se nalaze freske slavnog talijanskog gotičkog slikara Giotta – Augustov slavoluk, najstariji preživjeli rimski slavoluk na svijetu podignut 27.godine p.n.e. – Tiberijev most preko rijeke Marechije s pet polukružnih lukova, građen od istarskog kamena. Smještaj u hotel u na području rivijere Rimini. Smještaj u hotel. Noćenje.
2. dan: RIMINI – SAN MARINO – POREČ Doručak. Polazak na izlet u jednu od najmanjih država na svijetu - SAN MARINO . Razgled prekrasnog grada-države za kojeg legenda kaže da ga je osnovao kipar Marino, porijeklom iz Dalmacije, koji je u vrijeme Dioklecijanovih progona kršćana pobjegao na drugu stranu Jadrana te na brdu TITANO osnovao malu kršćansku zajednicu koja se razvila u grad San Marino . Šetnja s pratiteljem putovanja: Palazzo Publico - Basilica del Santo - crkva Sv. Francesca - zidine grada. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu suvenira i osobne programe. Nakon razgleda San Marina u dogovoreno vrijeme polazak prema Poreču. Dolazak u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 890 KN
Dijete do 12 godina s 2 odrasle osobe u sobi : popust 20%

Minimalan broj putnika : 40 osoba
Mogućnost ukrcaja Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel

Cijena po osobi uključuje:
- prijevoz autobusom visoke turističke klase prema programu
- turističkog pratitelja
- 1 noćenja s doručkom u hotelu 3* na području rivijere Rimini
- sve razglede prema programu
- pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
- doplatu za jednokrevetnu sobu: 150 kn
- putno-zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza
- boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (1 – 3 EUR po osobi/danu)

Mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama na više rata.
Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Napomena:
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176
Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana
Sabina Travel d.o.o.

Rezerviraj...