orlovo gnjezdo

ORLOVO GNJEZDO
~ Kehlsteinhaus ~
NP BERCHTESGADEN & SALZBURG
22. - 23.06.2018
Cijena putovanja po osobi: 1.180,00 kn
First minute do 01.04.2018: 1.080,00 kn
Polazak: Pula, Pazin, Baderna i GP Kaštel
U slučaju min.5 prijavljenih polazak iz Rovinja
Vrijednost više: u cijenu uključen i polupansion, ulaznice i loklani vodiči!

1.dan, 22.06.2018 petak: PULA – PAZIN - HALLEIN - SALZBURG
Polazak autobusom iz Pule (parkiralište Konzuma, bivšeg Mercatora) u 4,00h i iz Pazina (Etradex) u 04,40h. Transfer iz Rovinja u slučaju više prijavljenih (minimalno 5 osoba). Mogućnost ukrcaja u Baderni i na GP Kaštel. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju u smjeru Salzburga. Dolazak u mjesto Hallein, nedaleko Salzburga. Posjet jednom do najstarijih rudnika soli. U Halleinu se u rudarske hodnike udobno vozi u rudarskim kolima, u kojima ćete doživjeti putovanje u prošlost pod vodstvom iskusnih rudara, koji će Vam objasniti sve o rudniku soli. U to se ubraja i vožnja na splavi preko podzemnog jezera te partija sklizanja po dva rudarska tobogana. Odlazak do hotela 3* u Salzburgu. Smještaj u sobe. Kratki odmor za osvježenje te zajednički polazak u grad. Razgled Salzburga u pratnji lokalnog vodiča: Katedrala Sv.Ruperta ( barokna crkva iz 17 st. koja je ujedno i mjesto krštenja Mozarta), Nadbiskupska rezidencija, toranj Glockenspiel (čija zvona tri puta dnevno proizvode zvukove poznatih Mozartovih skladbi ), Mozartova rodna kuća ( jedan od najposjećenijih muzeja u Salzburgu ). Slobodno vrijeme. Predlažemo penjanje uspinjačom (uz doplatu) do HOHENSALZBURGA, najstarije europske utvrde iz 11. stoljeća koja se smjestila u središtu povijesnog Starog Grada, a nakon toga šetnja parkom dvorca MIRABEL. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, 23.06. 2018 subota: NP BERCHTESGADEN: ORLOVO GNJEZDO – PAZIN - PULA
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do Kehlsteinhousa - “Orlovog gnijezda“, mjesta na kojem je Hitler imao svoje planinsko izletište i skrovište. Vožnja planinskom cestom kroz impresivne planinske krajolike. Presjedanje na posebni autobus za nastavak vožnje po 6,5 km dugoj planinskoj cesti, te dalje dizalom do visine od 1827 m. S vidikovca na vrhu pruža se prekrasan pogled na njemačke i austrijske Alpe. Uživanje u pogledu i razgledu vrha Orlovo gnjezdo! Slobodno vrijeme za šetnju, ručak, ispijanje kavice na čistom zraku. Spuštanje sa planine, kupnja posljednjih suvenira te polako polazak prema Istri. Dolazak kućama u kasnim večernjim satima.

Cijena putovanja po osobi: 1.180,00 kn
First minute cijena do 01.04.2018: 1.080,00kn

Djeca do 12 godina u sobi sa roditeljima imaju 20% popusta.

Cijena uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom; smještaj u hotelu 3* na bazi 1 noćenja s doručkom; licencirani lokalni vodič za razgled Salzburga; ulaznica za rudnik soli u Halleinu + stručno vodstvo; Orlovo gnjezdo: transfer sa autobusom, vožnja liftom, ulaznica; licencirani pratitelj putovanja; polica jamčevine putovanja, organizacija i priprema putovanja, te pripadajući pdv.

Cijena ne uključuje: piće za vrijeme obroka; dodatni sadržaji i troškovi koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), osobna potrošnja i napojnice, polica INO zdravstvenog osiguranja (cca 24kn po osobi po danu), osiguranje od otkaza putovanja (50,00kn jednokratno)

Mogućnost plaćanja: gotovinsko plaćanje ( 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 15 dan prije početka putovanja) ili kartično plaćanje Diners od 2 do 12 rata bez kamata; Amerivan express do 6 rata.
Napomena:
Minimalan broj putnika za putovanje je 30. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 10 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja i izvršiti povrat novca ili ponuditi zamjensko putovanje.
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 15 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.
- nadoplata za jednokrevetnu sobu: 150,00 kn
- organizator može promijeniti redoslijed posjeta u bavarskim Alpama ovisno o vremenskim uvjetima. Uspon na Orlovo gnijezdo može ovisiti o vremenskim prilikama - u rijetkom slučaju ako uspon ne bi bio moguć zbog vremenskih prilika posjetit će se umjesto Orlovog gnijezda stari bavarski povijesni grad soli Bad Reichenhall te jednu poznatu pivovaru u Salzburgu!
- Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju.
- Za državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Valuta plaćanja u Austriji je EURO.
Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju (cca 24,00 kn po danu) i policu osiguranja od otkaza putovanja (50,00kn).
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...