kanjon cetina

KANJON CETINE ~ PELJEŠAC ~ KORČULA ~ NP MLJET ~DOLINA NERETVE
4 dana / 3 noćenja (četvrtak - nedjelja) garantirani polazak!

Polazak 04.- 07.10.18
FM do 10.7.18 : 2.350,00 kn
Redovna cijena: 2.450,00 kn
Polazak iz Pule, Pazina, Rijeke

Vrijednost više: u cijenu uključeni polupanisoni, 3 ručka, izlet brodom na Mljet, gusarski show...
Program putovanja:
1. dan četvrtak: PULA / ROVINJ / PAZIN / RIJEKA– OMIŠ – KANJON CETINE - OREBIĆ
Polazak autobusom iz Pule (parkiralište Konzuma, ex Mercator) u 5,00h, iz Pazina (Etradex) u 5,50h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 6,40h. Organizirani transfer iz Rovinja ukoliko bude minimalno 5 prijavljenih. Ugodna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u Omiš. Po dolasku u Omiš prvo idemo na plovidbu turističkim brodićem iz Omiša kanjonom rijeke Cetine do Radmanovih mlinica. Organizirani tradicionalni ručak u Radmanovim mlinicama i uživanje u krajoliku. Nakon ručka, povratak u Omiš autobusom te razgled grada. Nastavak autobusom prema Dubrovačko-Neretvanskoj županiji. Prelazak preko BiH granice, Neuma te vožnja do Orebića. Smještaj u hotel 3* u Orebiću. Hotelska večera s uključenim pićem. Noćenje.

2. dan, petak OREBIĆ – KORČULA – VELA LUKA – OREBIĆ
Doručak. Ukrcaj na trajekt te kratka 15-minutna plovidba prema Korčuli. Po dolasku na Korčulu idemo na panoramsku vožnju otokom sve do Vele Luke. Vela Luka je mjesto nadarenih umjetnika i glazbenika, mjesto tradicije te vrijednih i svestranih ljudi. Razgled Vele Luke i slobodno vrijeme za kavu. Van sezona mjesto je dosta pusto, ali svakako lijepo za prošetati. Povratak našim autobusom prema Korčuli. Razgled grada: trg s vijećnicom i gradska vrata, katedrala Sv. Marka, palača Gabrielis, kula Marka Pola... Slobodno vrijeme za ručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje te polazak prema autobusu i prema trajektu. Povratak u Orebić. Slobodno vrijeme do večere. Hotelska večera s uključenim pićem. Noćenje.

3. dan, subota OREBIĆ – OTOK MLJET - OREBIĆ
Doručak. Odlazak na jednodnevni izlet brodom ndo NP Mljet. Otok prekrasne prirode i Odiseova oaza mira. 1960. godine zapadni dio otoka je proglašen nacionalnim parkom. sastavljen od dva jezera (Velikog i Malog) okruženima gustom šumom. U velikom jezeru na otočiću Sv. Mariji nalazi se Benediktanski samostan iz 12. stoljeća. Otočić je simbol cijelog nacionalnog parka zbog svoje nevjerojatne estetike i snažne kulturne i duhovne dimenzije. Šetnja borovom šumom uz Malo i Veliko jezero i uživanje u jedinstvenoj verziji i prikazu mediteranske vegetacije, brodskoj vožnji Velikim jezerom do otočića Sv. Marije te posjeti Benediktanskom samostanu izgrađenom u 12 stoljeću. Organizirani ručak na brodu (riblji ili mesni meni, vino, voda i mineralna). Povratak u Orebić u popodnevnim satima. Slobodno do večere. Hotelska večera s uključenim pićem. Noćenje
Opcija u slučaju lošeg vremena i nemogućnosti vožnje brodom do Mljeta (kiša, bura...):
Doručak. Nakon doručka, dvosatna vožnja do Dubrovnika. Razgled Dubrovnika s lokalnim vodičem. Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za istraživanje grada. Predlažemo posjet zidinama (cijena ulaznice cca 150,00kn) ili vožnju žičarom do Srđa (cca 150,00kn). U popodnevnim satima okupljanje i povratak prema Orebiću. Dolazak u hotel na večeru. Večera. Noćenje

4. dan, nedjelja OREBIĆ – STON – DOLINA NERETVE - PULA
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Stona, srednjovjekovnog malog gradića s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5km), uskih tihih ulica,starih otmjenih kuća... Njegova nekadašnja vrijednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svijetu,solane koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Posjet solani i muzeju soli uz stručno vodstvo. U šetnji solanom imati ćete prilike vidjeti kako se sol proizvodi na stari tradicijski način. Nakon razgleda solane, kraće slobodno vrijeme za šetnju Stonom i kavu.
Nastavak vožnje prema Metkoviću, tj. do obližnjeg antičkog nalazišta Narona i posjet arheološkom muzeju Narona. Nakon malo povijesti, ukrcavamo se na neretvanske lađe i krećemo u plovidbu Neretvom s pravim gusarima. Nakon plovidbe, odlazak na organizirani ručak uz Neretvu. Nakon ručka, polazak prema Istri. Dolazak u Pulu u kasnijim večernjim satima.

Polazak 04.10.2018:

First minute cijena po osobi do 10.07.2018 : 2.350,00 kn
Redovna cijena: 2.450,00 kn
Djeca do 12 godina (11,99) u sobi s dvoje odraslih osoba: popust 20%

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; smještaj u hotelu 3* Orebić u dvokrevetnim sobama s tušem; 3 polupansiona u hotelu, vožnja turističkim brodom kroz kanjon Cetine; tradicionalni ručak u Radmanovim mlinicima; trajekt na relaciji Orebić – Dominče (O.Korčula) – Orebić; jednodnevni izlet na Mljet s uključenim ručkom ili izlet u Dubrovnik bez ručka ali s lokalnim vodičem i razgledom grada (u slučaju nemogućnosti plovidbe); ulaznice za arheološki muzej Narona; ulaznica u Muzej soli u Stonu s stručnim vodstvom; vožnja brodom po Neretvi i ručak; lokalni vodič za sva 4 dana razgleda; licencirani pratitelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv.

U cijenu nije uključeno: piće za vrijeme obroka (osim u hotelu), sve što nije navedeno pod cijena uključuje!
Doplate: jednokrevetna soba: 300,00 kn

Napomena:
 cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih
agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
- agencija zadržava pravo promjene rasporeda razgleda, ovisno o vremenskim prilikama na terenu
 prilikom rezervacije obavezno dostaviti slijedeće podatke: Ime i prezime, adresa putnika
- Preporučujemo izradu police osiguranja od otkaza putovanja: 50,00kn jednokratno. Polica služi da u slučaju bolesti putnik nije u mogućnosti putovati, uz lječničku potvrdu, ostvaruje povrat u visini od 90% od ukupne cijene aranžmana. Za izradu police osiguranja potrebni su nam slijedeći pdaci: ime i prezime putnika, OIB, datum rođenja, adresa. Policu je potrebno napraviti odmah prilikom rezervacije.
 Način plaćanja:
gotovina: u agenciji, net bankingom ili općom uplatnicom – prilikom rezervacije 30%, ostatak 15 dana prije polaska
kartično plaćanje: American Express do 6 rata ili Diners Card do 12 rata
 za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo
cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...