fieragricola 2018 logo da sito

FIERAGRICOLA VERONA -GARANTIRANO!
MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDE
03.02.2018 – subota
jednodnevni polazak
Cijena izleta po osobi: 200,00 kn
Polazak: Pula, Rovinj, Pazin, Badera i GP Kaštel

Jedan od najvećih sajmova poljoprivrede održava se i ove godine u Veroni pod nazivom FIERAGRICOLA VERONA. Moći ćete pogledati najnovija dostignuća u oblasti poljoprivrede: poljoprivredna mehanizacija, umjetna gnojiva, novosti u stočarstvu, šumarstvu i poljoprivredi, sistemi zaštite usjeva, bio energija i još puno toga što čini suvremeni svijet poljoprivrede i stočarstva s tendencijom rasta i napretka. Sajam će se i ove godine prostirati na cca. 65.499 m2 ( 10 paviljona ), bit će 1309 izlagača iz 25 država, a na temelju prijašnjih godina očekuje se oko 130 000 posjetitelja.


Program izleta:
Polazak iz Pule i Rovinja u 04,00h, iz Pazina (Etradex) u 04,50h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Vožnja modernim autobusom preko graničnog prijelaza Kaštel, kroz Sloveniju, te autoputom kroz Italiju u pravcu Verone, uz pauze po potrebi. Po dolasku u Veronu, odlazak na Fieragricolu. Cjelodnevni boravak na sajmu. U 18,00 sati odlazak sa sajma. Predviđeni dolazak kućama u kasnim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 200,00 kn

U cijenu uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja; polica jamčevine putovanja; organizacija i priprema putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno: osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom; zdravstveno osiguranje cca 21,00 kn; ulaznica za sajam: 15€ ili besplatna s prijavom preko sustava

Napomena:
* minimum prijavljenih 40 osoba
* svi putnici koji se bave poljoprivredom, vlasnici su OPG-a, ostvaruju pravo na besplatnu ulaznicu za na sajam.
* Za ostvariti besplatnu ulaznicu potrebno je putem dole navedenog linka ispuniti obrazac za prijavu: https://mz-consulting.org/hr/sajmovi/verona_italy/fieragricola_verona/
Po primljenom upisu na Vaš mail primit ćete automatski odgovor, od strane organizatora dobit ćete poseban kod za taj sajam s uputama na hrvatskom jeziku (ne prije 04. 01. 2018), izravnom elektronskom poštom iz adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Ulaznicu ćete dobiti u skladu s primljenim uputama, koju ćete odštampati po sistemu print@home ili "odštampaj si sam kod kuće".
Ulaznica vrijedi za sva tri dana sajma s jednim ulazom na dan!
Sistem za izradu ulaznica će se zatvoriti 25. 01. 2018.
ZA OSTVARENJE GRATIS ULAZNICE ROK PRIJAVE JE DO 25.01.2018
* obavezna osobna iskaznica ili putovnica.
* sajam Fieragricola traje od 31.1. do 03.02.2018.
* više o sajmu na: www.fieragricola.it

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Za ovaj aranžman nije moguće kartično plaćanje.
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr

 

Rezerviraj...