sarajevo nova godina

SARJEVO NOVA GODINA GARANTIRANO!
30.12.17.-01.01.18.
CIJENA: 1190 kuna
FIRST MINUTE CIJENA: 1090 kuna
Polazak iz Pule, Pazina, tunela Učka i Rijeke

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN – 30.12.17.
Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 3*. Slodobno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN – 31.12.17.
Nakon doručka odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, Titova ulica s vječnom vatrom… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Povratak u hotel i pripreme za najluđu noć u godini. Doček Nove godine u hotelu uz doplatu ili na otvorenom s mnoštvom Sarajlija i njihovih gostiju iz cijelog svijeta. Noćenje.

3. DAN – 1.1.18. SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Polazak za Hrvatsku u kasnim prijepodnevnim satima. Vožnja preko Slavonskog broda i Zagreba. Dolazak u Rijeku i Pulu u večernjim satima.

REDOVNA CIJENA: 1190 kuna
FIRST MINUTE CIJENA: 1090 kuna
(vrijedi za uplate do 1.11.17. ili popunjenja mjesta predviđenih akcijom)
Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u hotelu s 3* na bazi 2 noćenja s doručkom, pješački razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge turističkog pratitelja, jamčevina turističkog paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Minimalni broj putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Informativne cijene ulaznica: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 5 KM, Zemaljski muzej 6 KM.

DOPLATE: Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi. Fakultativna novogodišnja večera sa živom glazbom u hotelu (plaća se prilikom rezervacije). Doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn. Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed razgleda koji može biti podložan promjenama.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

Odgovorni organizator: Jadrotours d.o.o.

Rezerviraj...