passau advent

Predbožićni PASSAU-REGENSBURG i austrijska jezera
Polasci. 15.12.17 -GARANTIRANO!
CIJENA: 1290kuna
Polasci iz Pule, Pazina, tunela Učka i Rijeke

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 04:30, s tunela Učka u 04.45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju prema tunelu Karavanke i dalje kroz Austriju do Passaua, jednog od najljepših njemačkih gradova, smještenog na tri rijeke, Dunavu, Innu i Ilzu, poznatog po staroj gradskoj jezgri, baroknoj katedrali sv. Stjepana s najvećim orguljama na svijetu, kavanama i dućanima. Po dolasku smještaj u hotel s 4* nakon čega slijedi šetnja uz razgled grada te slobodno vrijeme za uživanje na  predbožićnom sajmu ispred katedrale i okolnim ulicama, kupovini  poklona i atmosferi grada... Noćenje.

2. DAN Nakon doručka odlazimo do Regensburga koji se smatra najljepšim srednjovjekovnim gradom Njemačke, na rijekama Regen i Dunav. Razgled stare gradske jezgre: katedrala sv. Petra, stara kapela, stara gradska vijećnica, Fischmarkt, rimska vrata Porta Praetoria, kameni most Steinerne brücke. Slobodno vrijeme za kupovinu u prigodno ukrašenoj staroj gradskoj jezgri, na jednom od 4 adventska sajma ili za ručak u nekom od mnogobrojnih ugostiteljskih objekata. Povratak u Passau u kasnim popodnevnim satima. Noćenje.

3. DAN Doručak. Napuštamo Passau i vozimo se prema području Salzkammerguta i prekrasnim alpskim jezerima Traunsee, Attersee i Mondsee. Posjet gradiću Gmunden poznatom po dvorcima i keramici: Rathausplatz s gradskom vijećnicom i keramičkim zvonima, barokna crkva Pfarrkirche, Marktplatz… Nakon slobodnog vremena za šetnju nastavljamo vožnju prema carskom gradu Bad Ischlu, ljetnoj rezidenciji Franje Josipa gdje je objavljen početak 1. svjetskog rata. Šetnja otmjenim gradskim središtem do Zaunera jedne od najljepših i najpoznatijih slastičarnica Austrije. Slobodno vrijeme za ručak, kolač i kavu, te uživanje u adventskom ugođaju. Fakultativni posjet Kaiservilli gdje je car provodio svoj ljetni odmor od 1854. do 1914. Godine. Krećemo prema Hrvatskoj gdje stižemo u kasnim večernjim satima.

CIJENA: 1290kuna

Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu s 4* na bazi 2 noćenja s doručkom dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om, pješački razgledi Passaua i Regensburga uz pratnju vodiča, posjet Gmundenu i Bad Ischlu, usluge turističkog pratitelja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE: Stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama, ulaznice za Kaiservillu u Bad Ischlu €15,00

DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu: 300,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje otkaza putovanja.

Odgovorni organizator: Jadrotours d.o.o.

 

Rezerviraj...