safari natura viva

~ LAGO DI GARDA ~
SAFARI i ZOO PARK "NATURA VIVA" + čaroban gradić LAZISE
subota, 02.09.2017
Cijena po osobi: 200,00 kn
Djeca 5-12god: 160,00 kn
Polazak iz Pule, Pazina, Baderne i GP Kaštela


Polazak iz Pule (parkiralište bivšeg Mercatora) u 4,30h i iz Pazina (Etradex) u 05,10h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i na GP Kaštel. Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju, autoputom uz usputna zaustavljanja prema parku "Natura Viva". Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Parco Natura Viva se prostire na preko 40 hektara i u njemu se nalazi oko 250 različitih vrsta divljih životinja. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi i ovom čudesnom ambijentu.
U dogovoreno vrijeme, polazak prema jezeru Garda u posjet malom mjestu Lazise. Lazise je gradić okružen starim zidinama, castellom Scaligero sa 6 tornjeva, stari grad s uskim uličicama i prekrasnim vilama (Ville Pergolana, Bernini, Bottona, Baratta, Bazzoli…). Tu je i luka, koja kao da je „umetnuta“ u centru gradića, te carinarnicu Veronese koja datira još iz 14.stoljeća. Lazise je jedan od najvažnijih turističkih središta na jezeru Garda, te nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za šetnju i samostalno istraživanje grada. Okupljanje u 18,00 sati i polazak prema Istri. Predviđen dolazak u Istru je u kasnijim večernjim satima.

Cijena po osobi (minimalno 40 prijavljenih): 200,00 kn
Djeca 5-12god: 160,00 kn

Ulaznica u park "Natura Viva" nije uključena u cijenu!

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv.
U cijenu nije uključeno: Ulaznicu za Parco Natura Viva: odrasli 14 €, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 €, djeca 3-5 godina 6,50 €, djeca mlađa od 3 godine besplatno; sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.
Jamčevina uplaćena u Croatia Osiguranju, br. police: 294161000013

 

Rezervacija...