20161008 092816 resized

CRNA GORA & DUBROVNIK 
05. - 08.10.2017 4 dana / 3 noći    GARANTIRANI POLAZAK!!
Cijena po osobi: 1.770,00 kn
First minute cijena do 01.07.2017: 1.620,00 kn
Vrijednost više: uključene ulaznice, lokalni vodiči, degustacija vina i pršuta, 3 večere u gradu i ručak na Skadarskom jezeru...1. dan 05.10.2017: PULA – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA - KOTOR - BUDVA
Polazak iz Pule (parkiralište bivšeg Mercatora) 4.10.17 navečer, tj. 5.10. u 00:00h, Rovinja 00:30h, iz Pazina (Etradex) u 1:15h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 2:00h. Udobna noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Dolazak u NEUM. Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Vožnja prema PERASTU, baroknom gradiću koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepse građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII - XVIII stoljeća kada je jačalo pomorstvo. Tada su kapetani podigli vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Nakon razgleda mjesta, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u naš hotel 3*, koji je udaljen 5 minuta pješke od centra Budve. Osvježenje i zajednička šetnja do starog grada Budve. Slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan 06.10.2017 BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI
Doručak. Odlazak autobusom na poludnevni izlet prema CETINJU. Razgled grada uz lokalnog vodiča: Dvor kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore (posjet dvoru); Njegošev dvor – Biljarda; Cetinjski manastir; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš; Vladin dom; Plavi dvorac – rezidencija predsjednika Crne Gore; Zetski dom – Cetinjsko kazalište. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Kraće pješačenje do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nastavak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Razgled Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

3. dan 07.10.2017 PODGORICA – VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO
Doručak. Vožnja prema glavnom gradu Crne Gore – Podgorica. Panoramska vožnja kroz Podgoricu (bez zaustavljana) te odlazak do najvećeg vinskog podruma u Europi, do Šipčanika, najvećeg vinograda u Europi. Nekada je ovdje bilo utvrđenje koje je crnogorski prijestolonasljednik Danilo preuzeo od Turaka, a kasnije – vojni aerodrom. Sa tvrđave, koja je na samom uzvišenju, pruža se pogled na Skadarsko jezero i grad Podgoricu. Razgled podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, nastavak putovanja prema Skadarskom jezeru, dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru, uz rakiju i priganice. Organizirani ručak u restoranu koji se nalazi na predivnoj plaži Skadarskog jezera.
Vožnja prema Budvi. Ugodna vožnja uz more, panoramskog razgledavanje zanimljivih mjesta uz obalu, zaustavljanje kod Svetog Stefana - srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Povratak u Budvu i slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

4. dan 08.10.2017 BUDVA - DUBROVNIK - PULA
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Po iskrcaju na Pilama, slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u stari dio grada, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup..... Slobodno vrijeme. U slobodno vrijeme, preporučujemo vam posjet gradskim zidinama ili vožnja žičarom na Srđ. U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u večernjim satima.

Cijena po osobi: 1.770,00 kn
First minute cijena do 01.07.2017: 1.620,00 kn
Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20°%

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja; licencirani lokalni vodiči u Crnoj Gori; lokalni vodič za razgled Dubrovnika; 3 noćenja s doručkom u provjerenom hotelu3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama; 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi; vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej; paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero+ vožnja brodom po jezeru + organizirani ručak; posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik; ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju; degustacija pršuta; trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari; turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno: piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn
Doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen - 2,00 €, Mauzolej 3€
Informativne cijene ulaznica: Dubrovačke zidine 150,00kn; Žičara za Srđ – 130,00kn

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja (cca 25,00kn po osobi/dan) i policu osiguranja od otkaza putovanja (cca 50,00kn po osobi/jednokratno)

Napomena:
cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
Način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije polaska ili kartično plaćanje: American Express do 6 rata bez kamata.
za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj