symphoni of the

GRUPNI POLAZAK
KRSTARENJE MEDITERANOM
BRODOM SYMPHONY OF THE SEAS
25.8.-2.9.2018, 9 dana/8 noći
Počastite se krstarenjem najnovijim brodom brodara
Royal Caribbean!
DOŽIVITE VIŠE ! LET IZ ZAGREBA, ISKUSNI PRATITELJ !

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

25.8.

Let ZAGREB-BARCELONA, ŠPANJOLSKA, panoramski razgled grada, transfer do hotela, noćenje

-

-

26.8.

BARCELONA, doručak, transfer od hotela do luke, ukrcaj na brod

-

18:00

27.8.

PALMA DE MALLORCA, Mallorca, Španjolska

08:00

16:00

28.8.

MARSEILLE, Francuska

09:00

18:00

29.8.

LA SPEZIA, Italija

08:30

20:30

30.8.

CIVITAVECCHIA/RIM, Italija

07:00

20:00

31.8.

NAPULJ, Italija

07:00

20:00

1.9.

PLOVIDBA

-

-

2.9.

BARCELONA, Španjolska, iskrcaj s broda, transfer do zračne luke, let BARCELONA-ZAGREB

5:00

 

Zašto ljetno krstarenje brodom Symphony Of the Seas ?

• krstarenje najnovijim i najveći brodom u floti Royal Caribbean

• preporučamo zbog zanimljivog programa na kojem ćete obići atraktivne gradove kao što su Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia, Civitavecchia i Napulj
• Panoramski razgled i šetnja centrom Barcelone
• Marseilles – gratis šetnja s pratiteljem (samostalni dolazak na mjesto sastanka u centru grada)
• Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja

• Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje

• Jedinstveno i nezaboravno krstarenje

Vrste i kategorije kabina:

FIRST MINUTE

CIJENA do 15.02.2018

(po osobi)

REDOVNA CIJENA od

15.02.2018

(po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija 6V

11.095 kn

11.850 kn

Vanjska kabina s prozorom, kategorija 6N

12.310 kn

13.070 kn

Vanjska deluxe kabina s balkonom, kategorija 8D

14.740 kn

15.500 kn

Lučke + zrakoplovne pristojbe, service charge, NCCF

(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

3.720 kn

3.720 kn

Cijena za 3. i 4. ležaj: na upit (imena, prezimena putnika i datum rođenja obavezni).

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.
Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

Cijena aranžmana uključuje: 25.8.2018. let Zagreb – Barcelona (direktan let, ekonomska klasa) OU 374 08:15-10:20, 2.9.2018. povratni let Barcelona – Zagreb (direktan let, ekonomska klasa) OU 375, 18:20-20:20; transferi: zračna luka Barcelona – hotel – luka ukrcaja - zračna luka Barcelona, panoramski razgled i šetnja Barcelonom, jedno noćenje s doručkom u hotelu 3/4*, krstarenje brodom Symphony Of The Seas, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimum 25 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke i zrakoplovne pristojbe (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), napojnice*i NCCF, koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana; izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, Internet cafe, usluga fotografa) paket putno osiguranje (preporučujemo).

*Doplata za service charge/napojnice je obvezna (nije moguće plaćanje na brodu), uključena je u cijenu obvezih doplata zajedno s NCCF, te lučkim i zrakoplovnim pristojbama.
Termin večere je isti za cijenu grupu : 18:30

SINFONY OF THE SEAS – najnoviji brod Royal Caribbean flote, koji će na prvo krstarenje zaploviti 21.4.2018. Simphony Of The Seas prima 5.535 putnika na osnovnim ležajevima, dok je maksimalna popunjenost 6.870 putnika. Imat će 2.100 članova posade. Ima 18 deckova. Duljina broda je 362 m, a širina 47 m.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije. Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti najmanje četiri talijanska grada: Genovu, Civitavecchiu, Cagliari, Palermo, ali i Rim ako se odlučite posjetiti Rim, dok je brod u luci Civitavecchia.

BARCELONA - prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najznamenitije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.
Središte novog grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell.

MALLORCA – privlači prekrasnom prirodom, lijepim plažama i uvalama, uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću. Palma de Mallorca je grad i luka smješten na otoku Mallorca, te je glavni grad Baleara. Poznato je španjolosko, ali i europsko turističko odredište. Smještena je na južnoj obali otoka, u zaljevu Palma.

MARSEILLES - je i glavni grad i općina jugoistočne francuske regije Provanse. Svi koji su već posjetili Marseille, sigurno su ga zapamtili po zanimljivom otoku Château d'If (grof Monte Cristo) i katedrali Notre Dame de la Garde, koja se nalazi na brdu iznad grada, s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad i zaljev.

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 25 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVET KRIŽARJENJ, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 25 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 25 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru i/ili prijavnici suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara Royal Caribbean odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 760 kn po osobi odmah nakon izvršene rezervacije (nepovratno); 179-120 dana prije početka krstarenja 15%; 119-90 dana 25%, 89-60 dana 30%, 59-45 dana 50%, 44-30 dana 60%; 29-20 dana 75%; 19-0 dana 100%. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova europskih integracija RH, http://www.mvp.hr Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja. Odgovorni organizator: SVET KRIŽARJENJ

Rezerviraj...