NORVEŠKI FJORDOVI KRSTARENJE

 

GRUPNI POLAZAK
KRSTARENJE VELIČANSTVENIM NORVEŠKIM FJORDOVIMA BRODOM MSC PREZIOSA
22.6.-30.6.2018, 9 dana/8 noći
Iskoristite najdulje dane u godini za krstarenje sjeverom Europe!
DOŽIVITE VIŠE ! LET IZ ZAGREBA, ISKUSNI PRATITELJ !

 

DAN

LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

22.6.

Let ZAGREB-HAMBURG, NJEMAČKA, transfer do hotela, noćenje

-

-

23.6.

KIEL, doručak, transfer od hotela do luke, ukrcaj na brod

-

18:00

24.6.

COPENHAGEN, DANSKA

08:00

17:00

25.6.

PLOVIDBA

-

-

26.6.

HELLESYLT/GEIRANGER, NORVEŠKA

08:00

18:00

27.6.

BERGEN, NORVEŠKA

08:00

18:00

28.6.

FLAM, NORVEŠKA

07:00

18:00

29.6.

PLOVIDBA

-

-

30.6.

KIEL, NJEMAČKA, iskrcaj s broda, transfer do Hamburga, panoramski razgled, transfer do zračne luke, let HAMBURG-ZAGREB

10:00

 

Zašto krstarenje Fjordovima?
• najdulji dani u godini idealni su za krstarenje sjeverom Europe

• preporučamo zbog zanimljivog programa na kojem ćete obići atraktivne gradove kao što su Copenhagen i Bergen i uživati u netaknutoj prirodi
• Panoramski razgled Hamburga
• Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja

• Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje

•  Jedinstveno i nezaboravno krstarenje

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u bella kategoriji kabine: 5.770 kn (FM) / 6.150 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u fantastica kategoriji kabine: 6.380 kn (FM) / 6.760 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj djeca 12-17 godina u bella/fantastica kategoriji kabine: 2.730 kn (FM) / 3.110 kn (RC)
Cijena za 3. i 4. ležaj za djecu do 12. godina u bella/fantastica kategoriji kabine: 2.730 kn (FM) / 3.110 kn (RC)

Vrste i kategorije kabina:

FIRST MINUTE

CIJENA do 15.12.2017

(po osobi)

REDOVNA CIJENA od

15.12.2017

(po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella I1*

8.190 kn

8.570 kn

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica I2*

8.580 kn

8.960 kn

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella, O1*

9.875 kn

10.255 kn

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica, O2*

10.555 kn

10.935 kn

Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella, B1* (mogućnost djelomično ograničenog pogleda)

11.090 kn

11.470 kn

Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica, B2*

11.470 kn

11.850 kn

Lučke + zrakoplovne pristojbe

(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

2.055 kn

2.055 kn

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.
Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

Cijena aranžmana uključuje: 22.6.2017. let Zagreb – Hamburg (via München, ekonomska klasa) LH1715 16:55-18:00, LH2084 20:00-21:15; 30.6.2017. povratni let Hamburg – Zagreb (via Frankfurt, ekonomska klasa) LH 029 18:00-19:10, LH1404 21:00-22:20; transferi: zračna luka Hamburg – hotel 3/4* - luka ukrcaja - zračna luka Hamburg, panoramski razgled Hamburga, jedno noćenje s doručkom u hotelu 3/4*, krstarenje brodom MSC PREZIOSA, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimum 30 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke i zrakoplovne pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

Doplate na brodu: service charge/napojnice*, naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.
*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 2-12 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporuča i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

Kabine “DOŽIVLJAJ BELLA”
- Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)
- Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa
- Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno
- Bogati kazališni program
- Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom
- Bogat program dnevnih aktivnosti
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

Kabine “DOŽIVLJAJ FANTASTICA”
Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.
- Prednost prilikom izbora termina večere
- Kabine na višim palubama i boljem položaju
- Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno
- Besplatan doručak u kabinu
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)
- Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

MSC PREZIOSA – Krstarite na luksuznom ekološkom brodu MSC Preziosa, uživajući u mediteranskom načinu života.  Klasični dizajn i detalji kod izrade naših brodova uključuju: piazzu od pravog kamena i spektakularne stepenice optočene Swarovski kristalima te čarobni "infinity" bazen.  Nagrađivani sadržaji kao što je MSC Aurea Spa s tretmanima za uljepšavanje i wellness koji vas opuštaju i smiruju. I zasebni, luksuzni MSC Yacht Club, brod unutar broda s ekskluzivnim apartmanima, uslugom batlera dostupnom 24 sata dnevno, određenim sadržajima i privatnom palubom – svi nude privilegirani pristup odmoru svjetske klase, uključujući potpunu kockarnicu i brodwaysko kazalište. MSC Preziosa prima 4.345 putnika u 1.751 kabine. Ima 18 deckova/paluba, od toga ih je 14 za putnike. Duljina broda je 333 m, a širina 38 m.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:
KIEL – grad na vodi i vrata Baltičkog mora. Dugo godina važan brodogradilišni i lučki grad, danas je prožet živom studentskom scenom, opuštenim načinom života i urbanim duhom. To se može primijetiti po lijepom položaju grada u Kielskom zaljevu, kao i modernom, prostranom centru grada, primjerice u Danskoj ulici s očuvanim duhom kraja 19. stoljeća i punoj primorskog šarma.

NORVEŠKA – zemlja jedinstvenih fjordova i ponoćnog sunca. Norveška će Vas očarati svojom tajanstvenom mitologijom sjevernih naroda, netaknutom prirodom, šumama, fjordovima, slapovima i jezerima. Norveška je zemlja vikinga, fjordova, trolova. Jedno od najpoznatijih i najposjećenijih turističkih mjesta u Norveškoj je Nordkapp.

GEIRANGERFJORD - pod zaštitom UNESO-a i jedno je od najvažnijih obilježja Norveške. Svi norveški fjordovi su lijepi, svaki na svoj način. Fjord koji obara sve rekorde je Sognerfjord, proteže se na 203 kilometra i 1.300 m ispod površine mora. To ga čini ne samo najvećim fjordom u Norveškoj, već i najdubljim u Europi. Poznat je po tituli „Kralj Fjordova“. Očarat će Vas jedinstveni mir, čista voda magičnih boja, veličanstveni vodopadi. Dodatan čar daju mu osamljene farme i tradicionalna naselja uz obalu.

BERGEN – drugi po veličini grad u Norveškoj. Smješten je između planina znanim pod imenom „Sedam planina“, po uzoru na sedam rimskih brežuljaka. Njegovo povijesno središte Bryggen (norveški: „pristanište“ ) sa zgradama iz vremena kada je pripadao hanzeatskom udruženju trgovačkih gradova, upisano je na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine Europe 1979 godine. Danas je ova četvrt turistička atrakcija sa suvenirnicama, restoranima, kafićima i Muzejom Bryggena s arheološkim ostacima starijih građevina. Važno je kulturno središte regije, a bio je i glavni grad kulture 2000 godine. Bergen je jedan od glavnih gradova norveške naftne industrije. Najstariji dio Bergena je područje oko zaljeva Vagen, u samom središtu grada, gdje se nalazi i Crkva Sv. Marije (Mariakirken) iz 12. stoljeća i utvrda Bergenhus (Bergenhus festning) koja je jedna od najstarijih i najbolje sačuvanih utvrda u Norveškoj. Žičara Flojbanen vodi na bergensku planinu Floyen, s koje se pruža fantastičan pogled na grad i fjord.
NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 30 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, SVET KRIŽARJENJ, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru i/ili prijavnici suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja odnosno posebni uvjeti otkaza za grupe: 385 kn po osobi odmah nakon izvršene rezervacije (nepovratno); 179-120 dana prije početka krstarenja 15%; 119-90 dana 25%, 89-60 dana 30%, 59-45 dana 50%, 44-30 dana 60%; 29-20 dana 75%; 19-0 dana 100%. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova europskih integracija RH, http://www.mvp.hr Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja. Odgovorni organizator: SVET KRIŽARJENJ

Rezerviraj...