sladka istra

KOPAR - Sladka Istra
30.09.18. - nedjelja, jednodnevni polazak
Odrasli: 110,00 kn
Djeca 5-12 godina: 60,00 kn
Polasci: Pula, Pazin, Baderna i GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule (parkiralište Konzum) u 8:00h, Pazin (Etradex) 8:45h, mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Ugodna vožnja turističkim autobusom u smjeru Kopra. Po doslaku u Kopar najprije odlazimo u shopping centar Planet Koper. Slobodno vrijeme za kavu ili shopping. U dogovoreno vrijeme sljedi okupljenje i odlazak u grad. Slijedi šetnja Koprom te odlazak na 10. Sladku Istru. Slatka Istra pobrinuti će se za slatke užitke u staroj gradskoj jezgri Kopra. U zamjenu za jedan ili dva degustacijska kupona kod ponuđača na štandovima dobivate jedan degustacijski slatki proizvod. Svaki slatki ponuđač na svojem će mjestu nuditi različite degustacijske slatke proizvode. Slobodno vrijeme do 19h , ukrcaj u bus i polazak prema kućama. Dolazak na mjesta ukrcaja u večernjim satima.

Odrasli: 110,00 kn
Djeca 5-12 godina: 60,00 kn

Cijena po osobi uključuje: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj puta, organizacija puta i jamčevina, pripadajući PDV.
Cijena ne uključuje: degustacijeske kupone( cijena kopleta od 5 kupona 3€) troškove osobne prirode, ulaznice za objekte koje se posjećije, za sve što nije navedeno pod cijena uključuje.
Napomena:
*Degustacijski kuponi prodaju se u kompletu od po 5 degustacijskih kupona. Cijena svakog kompleta iznosi 3,00 EUR (s PDV-om), a vrijednost je jednog degustacijskog kupona 0,60 EUR (s PDV-om). Neunovčene kupone nije moguće vratiti ili zamijeniti za gotovinu. Svaki posjetitelj može kupiti najmanje 1 komplet degustacijskih kupona.
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene. Za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica; Valuta paćanja u Sloveniji je EURO.
*preporučamo Vam izradu police zdrastvenog osiguranja cca 24kn po osobi
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.
* obavezna važeća osobna iskaznica ili putovnica

Rezerviraj...