hobby show pordenone 2018

HOBBY SHOW & SHOPPING PORTOGRUARO
sajam kreativnosti
10.11.18. ~ subota ~ jednodnevni polazak
Cijena po osobi: 150,00 kn
Cijena za djecu 5-12god: 90,00 kn
Vrijednost više: svim našim putnicima osiguravamo besplatan ulaz!
Polazak: Pula, Pazin, Baderna i GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule sa parkirališta Konzuma 7,00h iz Pazina sa Etradexa 7,50 h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (min.5 osoba) biti će organiziran transfer do autobusa. Ugodna vožnja Slovenijom i Italijom u smijeru Pordenone uz kraća zaustavljanja po potrebi.
Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za istraživanje sajma do 15,00h. Salvetna tehnika, scrapbooking, “rock slikanje”, prošivanje, slikanje na tkanini i svili, obrada keramike, bakropis, obrada stakla, dizajn i kuhanje su samo neke od aktivnosti koje se održavaju na sajmu. Nakon posjeta sajma kreativnosti, slijedi vožnja prema Portogruaro gdje imamo slobodno vrijeme za shopping u shopping centru Adriaticu. Okupljanje grupe u 18,30h kada je predviđen polazak prema Istri. Dolazak kućama u večernjim satima

Cijena po osobi: 150,00 kn
Cijena za djecu 5-12god: 90,00 kn

U cijenu je uključeno:prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv
U cijenu nije uključeno: putno zdravstveno osiguranje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.
- za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
- valuta plaćanja u Italiji je EURO.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Rezerviraj...