29 pikin festival

Mozirski Gaj, park prirode – izložba bundeva &
Pipin festival u Velenju – Kraljevstvo životinja
29.09.18. - subota
Cijena po osobi: 230,00 kn
Cijena za djecu 6-12god: 160,00 kn
Vrijednost više: uključena i ulaznica u park!
Polazak: Pula, Pazin, Baderna i GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule ( parkiralište Konzum) u 6,00h iz Pazina sa Etradexa u 6,45h, mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) biti će organiziran transfer do autobusa. Ugodna vožnja kroz Sloveniju uz kratka zaustavljanja po potrebi. Najprije krećemo prema Mozirskom Gaju u posjet parku cvijeća. U to vrijeme u parku se održava izložba bundeva. Park se nalazi s desne strane nasipa rijeke Savinje i prostire se na sedam hektara površine te svrstavaju ga u najljepši park cvijeća i etnografije Slovenije. Nakon obilaska parka krećemo prema Velenju. Odlazak na 29-ti Pikin Festival. Najveći obiteljski festival u Sloveniji kojeg posjeti više od 100.000 posjetitelja u sedam dana održavanja. Festival s veličanstvenom 29-godišnjom tradicijom nezaboravan je doživljaj svakog posjetitelja. Najmlađima u pikanskom svijetu širi fantastične avanture, a starije se dijete ponovno probudi iznutra. Pika festival je događaj koji nudi kulturno obrazovanje i zabavu za sve generacije, a prepoznatljiv je brand na području dječjih događaja u Sloveniji. Slobodno vrijeme do 19h kada slijedi ukrcaj u bus i povratak kućama. Ugodna vožnja i povratak na mjesta ukrcaja u kasnim večernjim satima.

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, ulaznica za Mozirski gaj; organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv
U cijenu nije uključeno: neobavezno putno zdrastveno osiguranje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa
-za ovo putovanj potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
-valuta u Sloveniji je euro
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. - Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Uvjete putovanja. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Rezerviraj...