festival bundeva

Venzone , festival bundeva & shopping Cittafiera, Udine
28.10.18. - nedjelja, jednodnevni polazak
Cijena odrasli: 190,00 kn
Cijena djeca 5-12g: 130,00 kn
Polazak: Pula, Pazin, Baderna, GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma-ex Mercator) u 6,00h i iz Pazina (Etradex) u 6,45h, mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) organizirati će se transfer do autobusa. Ugodna vožnja uz zaustavljanja po potrebi u smjeru Udina. Dolazak u shopping centar Cittafiera, slobodno vrijeme za kupovinu. Okupljanje u 13,30h te polazak prema mjestu Venzone gdje se održava 25-ti Festival Bundeva. Slobodno vrijeme za posjet sajmu i obilasku mjesta. Hodajući unutar zidina Venezonea uočit ćete brojne umjetničke i arhitekonske detalje. Kroz šetnju možete vidjeti Casa Marcurele najstarija građevina sela- Palazzo degli Scaligeri-Palazzo Zinutti-Duomo-Cappella di San Michele-Porta di S. Genesio...Festival bundeve odvest će Vas u srednji vijek u očaranoj atmosferi stare gradske jezgre koja će biti osvijetljena bakljama i prepuna vitezova i trgovaca. Bit ćete oduševljeni srednjovjekovnom glazbom i plesovima, žonglerima, akrobatima, vatrogascima i mačevima. Tjekom festivala mogu se kušati razni specijaliteti od bundeve, kolači, srednjovjekovna vina u konobama, na štandovima, ulicama i trgovima...U 18:30 slijedi okupljanje, ukrcaj u autobus i polazak prema Istri. Dolazak u večernjim satima.

Cijena odrasli: 190,00 kn
Cijena djeca 5-12g: 130,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv
U cijenu nije uključeno: putno zdravstveno osiguranje, ulaznica za muzeje i objekte koji se posjećuju, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.
- preporučamo Vam izradu police zdrastvenog osiguranja cca 24kn po osobi
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti jednokratno cjelokupan iznos
- način plaćanja: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.
- za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
- valuta plaćanja u Italiji je EURO.
- odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970. Molimo Vas da pozorno pročitate Opće uvjete putovanja agencije Contineo.
- polica jamčevine osiguranja plaćena u Croatia osiguranju

Rezerviraj...