zoo punta verde

ZOO PARK PUNTA VERDE, AQUILEIA
26.05.2018 – subota, jednodnevni izlet
CIJENA PO OSOBI: 200,00 kn
DJECA OD 3-11g.: 150,00kn
Vrijednost više: uključena ulaznica u ZOO!
Polazak iz Rovinja, Pule, Pazina, Baderne i GP Kaštel

Polazak iz Rovinja (autobusna) i Pule (parkiralište Konzuma – bivši Mercator) u 07,00h i iz Pazina (Etradex) u 07,50h . Mogućnost ukrcaja u Baderni i na ex GP Kaštel. Ugodno putovanje u smjeru Italije i gradića Lignano Sabbiadoro. Upravo u tom gradiću, između dviju obala rijeke Tagliamento, smjestio se ZOO PARK PUNTA VERDE. Park je oaza bogata vegetacijom te dom za više od 1000 životinja od 150 različitih vrsta iz svih dijelova svijeta. Park je raj za djecu i za odrasle. Unutar ZOO parka nalazi se nekoliko ugostiteljskih objekata te dječje igralište za najmlađe. Po dolasku u ZOO park slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i zabavu sa životinjama.
U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema AQUILEII. Kraći razgled ostataka ovog nekad velikog rimskog grada. Krajem 8. i početkom 9. stoljeća, u Akvileji je postojao patrijarhat pod čijim su nadzorom pokrštavani i panonski Hrvati, a uz Ravennu, najvažnije je arheološko nalazište sjeverne Italije.
Kratka vožnja do gradića GRADO poznatog kao L'Isola del Sole (Sunčani otok) koji je s razvojem započeo još u vrijeme antičkoga Rima. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Preporučamo pogledati baziliku sv. Eufemije s ranokršćanskim mozaicima i pozlaćenim oltarom, zvonik, Lapidarium, bazilika Santa Mara Delle Grazie, arheološke iskopine na Piazza della Vittoria, Gradska vijećnica... Svojim slikovitim kamenim uličicama, mirisima mediteranske prirode, te stijenama uz more, Grado će vas začarati. U blizini glavne plaže nalazi se Park ruža, mirno, zeleno područje prekriveno mediteranskim borovima.
Okupljanje u 18:30h te polazak prema Istri. Dolazak kući u večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 200,00 kn
DJECA OD 3-11g.: 150,00kn
Vrijednost više: uključena ulaznica u ZOO!

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja, ulaznica za ZOO, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno: troškovi osobne prirode; ulaznice za objekte koji se posjećuju a nisu navedeni pod "cijena uključuje" sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene. Za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica; Valuta paćanja u Italiji je EURO.
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Rezerviraj...