floraart

FLORAART jezero Bundek
BOTANIČKI VRT & shopping ARENA CENTAR Zagreb
subota,02.06.2018
Cijena izleta po osobi: 190,00 kn
Cijena za djecu od 5-12 godina: 130,00 kn
Polazak: Pula, Rovinj, Pazin, Vrata Jadrana

Od 28.svibnja do 03. lipnja održat će se 53. Međunarodna vrtna izložba Floraart. Posjetitelji će tijekom trajanja Floraarta uživati u ukrasnom bilju i rezanom cvijeću, razgledati opremu za uređenje vrtova i dječjih igrališta, razni cvjećarski pribor i alate, sredstva za prihranjivanje i zaštitu bilja,sjemenje, umjetno cvijeće, ukrasnu keramiku i niz srodnih eksponata. Osim izložbenog dijela organizirat će se niz natjecanja i stručnih predavanja, a sve će pratiti i bogat zabavni program uz sudjelovanje glazbenih zvijezda te izvođenje malih kazališnih priredbi. A najmlađi će, kao i uvijek, svoju zabavu potražiti na moderno uređenim dječjim igralištima. Definitivno je to jedan prekrasan događaj kojeg vrijedi posjetiti!

Program izleta: polazak iz Pule i Rovinja u 07,00 sati, iz Pazina u 07,50 sati te iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 08,40h; Udobna vožnja autoputom u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Odmah po dolasku u Zagreb, odlazak do parka Bundek u posjet 53. po redu sajmu FLORAART. Slobodno vrijeme za šetnju Bundekom i uživanje na sajmu cvijeća do 15,00h.
U 15,00h slijedi okupljanje kod autobusa i kratka vožnja do Botaničkog vrta Zagreb. Sat vremena slobodnog za šetnju Botaničkim vrtom. U dogovoreno vrijeme zajednički odlazak do Arena shopping centra. Slobodno vrijeme za shopping do 19,00h kada je predviđen polazak polazak prema Istri. Dolazak kućama u večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 190,00 kn
Cijena za djecu od 5-12 godina: 130,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, organizaciju putovanja,
polica jamčevine putovanja, PDV

Cijena ne uključuje: troškove osobne prirode, sve što nije navedeno pod "cijena uključuje"

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkaza putovanja.
* više o izložbi: http://www.zrinjevac.hr/floraart/
* prilikom rezervacije potrebno je dostaviti imena i prezimena putnika, mjesto ukrcaja, kontakt telefon te uplatiti cijelokupni iznos
* za ovo putovanje vrijede Upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana agencije Contineo, izdanje 15.11.2010.

Rezerviraj...