Rastoke

RASTOKE I NP PLITVIČKA JEZERA
jednodnevni izlet ~ 25.03.2018. - nedjelja
Cijena po osobi: 380,00 kn
Djeca do 7-18 godina: 280,00 kn
Djeca od 5 – 7 godina: 50,00 kn
Polazak iz Pule, Rovinja, Pazina, tunela Učka i Vrata jadrana


Program izleta: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma) u 05,30h i iz Rovinja u 5,30h (autobusna – transfer do Pazina) i iz Pazina u 06,15h. Mogućnost ukrcaja na Tunelu Učka i na Vratima Jadrana (07,05h).Vožnja autobusom kroz Tunel Učku i Rijeku, autoputom u pravcu Karlovca te starom cestom do RASTOKA. Rastoke je vodeničarsko naselje na mjestu gdje se rijeka Slunjčica ulijeva u rijeku Koranu. Rastoke mnogi nazivaju i "Plitvice u malom". Tu nas dočekuje naš lokalni vodič sa kojim ćemo razgledati mlinice i prošetati Rastoka. Vidjeti ćemo kako funkcionira mlin i po želji kupiti razne vrste brašna. Organizirani ručak u loklanom restoranu. Nakon šetnje i ručka, nastavljamo prema Plitvicama. Slijedi šetnja kroz NP Plitvice u trajanju od cca. 3 - 3,30 sata. Područje Plitvičkih jezera, proglašeno nacionalnim parkom, ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Po završetku šetnje Plitvicama, okupljanje grupe i ukrcaj u autobus. Povratna vožnja preko Žute Lokve i Senja u smjeru Istre. Povratak kućama u večernjim satima.

Cijena po osobi: 380,00 kn
Djeca do 7-18 godina: 280,00 kn
Djeca od 5 – 7 godina: 50,00 kn

Vrijednost više: uključene sve ulaznice, lokalni vodič i ručak!
U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; ulaznica u NP Plitvička Jezera; organizirani ručak u Rastokama (toplo predjelo, glavno jelo i desert); lokalni vodič za razgled Rastoka, obavezna turistička taksa u Rastokama; posjet mlinu, organizacija puta, jamčevina putovanja, licencirani pratitelj putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno:
* piće za vrijeme ručka; troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje"

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkazivanja polaska uz povrat uplaćenog aranžmana putnicima.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...