radovljica 17

Bled & Festival čokolade Radol'ca
21.04.18 -subota
Cijena po osobi: 190kn
Cijena djeca 5-12god: 130kn
Polazak iz Pule, Rovinja, Pazina, Baderne i GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma) i Rovinja (autobusna) u 7,30h, iz Pazina(Etradex) u 8,10h mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Ugodna vožnja kroz Sloveniju do Bleda, bajkovitog gradića na istoimenom jezeru. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za šetnju. Možete prošetati do Bledskog dvorca ili prošetati 5km dugom šetnicom oko jezera. Uz kavicu preporučamo da kušate i poznate blejske kremne rezine (bledske kremšnite). Nakon slobodnog vremena slijedi okupljane i polazak prema obližnjem mjestu Radovljici. Radoviljca je jedan od očuvanijih gradova u Sloveniji sa predivnom arhitekturom i bogatom kulturnom baštinom. Zgrade datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Mjesto je bogato muzejima, galerijama i mnogim drugim atrakcijama. Od muzeja, posebno se ističe Muzej pčelarstva. Prilikom posjeta održava se 7. festival čokolade, sve slovenske čokolade na jednom mjestu. Festival se rasprostranio kroz čitavo mjesto tako da ćete, uz degustaciju ujedno razgledati i mjesto. Možete degustirati i kupiti čokolade različitih oblika i okusa na više pozicija, te prisustvovati raznovrsnom pratećem programu. Čokoladu možete degustirati kupnjom kupona. Slobodno vrijeme do 18,30h kada je predviđen polazak kućama. Ugodna vožnja u smijeru Istre.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj puta, organizacija puta i jamčevina, pripadajući PDV.
Cijena ne uključuje: kuponi za degustaciju 0,50€ (prodaju se u kompletu po 4, odnosno 2€,4€, 6€..); neobavezno INO zdrav.osiguranje 24,00 kn; troškove osobne prirode; sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.
-preporučamo izradu putnog zdrastvenog osiguranja cca 24 kn po osobi
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.
-za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
-Valuta paćanja u Sloveniji je EURO.

Rezerviraj...