venecija karneval1

KARNEVAL U VENECIJI
jednodnevni izlet ~
03.02.2018. subota
28.01.2018. - nedjelja
Cijena po osobi (minimalno 40 prijavljenih): 200,00 kn
Djeca od 5-12g.: 150,00 kn
Polazak iz Pule, Rovinja, Pazina i GP Kaštel

Za Veneciju kažu da je jedan od najljepših gradova svijeta. Gondole i mnoštvo kanala preko kojih se propinju mostovi nepresušan su izvor kadrova za fotografiranje, a palače nas vraćaju u neka davna vremena duždeva i tradicijskih zabava – karnevala. Mnogi su književnici u Veneciji pronalazili inspiraciju za svoja djela, dok su je drugi poput Goethea i Dickensa silno uzdizali i hvalili. Bogata povijesna ostavština zasluženo ju kiti titulom “muzeja na moru” jer vas u svakom kutku očekuje povijesna priča....

Program putovanja: Polazak autobusa iz Pule i Rovinja u 5:00h i iz Pazina u 05,40h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Slijedi udobna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema Veneciji, tj. Punta Sabbioni. Kraći odmor te odlazak brodom od Punta Sabbioni do centra Venecije s usputnim panoramskim razgledavanjem venecijanske lagune. Iskrcaj sa broda te šetnja gradom s našim pratiteljem puta uz KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE... Po završetku šetnje, slobodno poslijepodne za vlastite programe, uživanje u karnevalu i Veneciji... U 18.00 h okupljanje na dogovorenom mjestu te povratak brodom s Trga Sv. Marka prema Punta Sabbioni. Predviđen dolazak u Istru je u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi (minimalno 40 prijavljenih): 200,00 kn
Djeca od 5-12g.: 150,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, licencirani pratitelj putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno: sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje", ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, vožnja brodom na relaciji Punta Sabbioni - Venezia - Punta Sabbioni (cca 12€).

Obavezna doplata: 12€ po osobi - vožnja brodom na relaciji Punta Sabbioni - Venezia - Punta Sabbioni

Napomena:
* prilikom rezervacije potrebno je uplatiti cjelokupni iznos!
* preporučujemo policu INO zdravstvenog osiguranja (cca 24 kn po osobi). Za izradu police potrebni su nam slijedeći podaci: Ime i prezime putnika, OIB, datum rođenja i adresa.
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
* valuta paćanja u Italiji je EURO.
*Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...