graz

GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER
30.09.2017.- SUBOTA
POLAZAK IZ POREČA
CIJENA: 260,00 KN
Djeca od 5-12 god.: 200,00 KN
MOGUĆNOST UKRCAJA: PULI, ROVINJU, BONACI I GP KAŠTEL


Bio jednom u 1990-ima jedan slastičar kojemu su do tada poznate čokoladne kreacije bile prejednostavne te se nakon radnog dana odlučio povući u stražnju prostoriju svoje slastičarnice u Grazu i počeo eksperimentirati.
Posjetite njegovu slastičarnicu i sami otkrijte koliko je bio uspješan!

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Poreča ispred dvorane Veli Jože u 5:00 sati . Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja zbog odmora do Riegersburga i tvornice čokolade Zotter.
Tvornica je izvana uređena živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata te skulpturama. U predvorju tvornice dobiti ćete elektronskog vodiča sa slušalicama te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a već na sljedećoj postaji možete vjerojatno prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima te s različitim postotkom kakaa. Potom slijedi odlazak do čokoladnog bara, a njegova glavna ponuda je topla čokolada koju morate pripraviti – sami.
Nakon posjeta tvornici čokolade slijedi vožnja prema GRAZU. Po dolasku kreće se u razgled s lokalnim vodičem po centru Graza tokom kojega ćete imati priliku upoznati GLAVNI TRG, GRADSKU VIJEĆNICU, OPERU, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALU I MAUZOLEJ. U ponudi je i fakultativna vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnja SPORTGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu.
Nakon razgleda slijedi slobodno za šetnju i odmor. Polazak iz Graza u 19 sati.
Očekivano vrijeme dolaska u Poreč je u kasnim večernjim satima.

CIJENA: 260,00 KN
Djeca od 5-12 god.: 200,00 KN

Cijena uključuje:
vožnju autobusom prema programu
sve razglede prema programu
licenciranog turističkog pratitelja
troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:
dodatno zdravstveno osiguranje
objekti koji se fakultativno posjećuju
troškove osobne prirode

OBVEZNA DOPLATA!
-ulaznica u tvornicu čokolade Zotter grupa minimalno 20 osoba:
Djeca:4 -5 god.: 4,40 eur
6-10 godina: 9,40 €
Mladi 11-17godina: 12,40 €
Odrasli: 15,40 €

MOGUĆNOST UKRCAJA U PULI, ROVINJU, BONACI I GP KAŠTEL
Napomena:
Minimalan broj putnika za putovanje je 40 osoba
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica
Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176
Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Rezerviraj...