venecija 02

VENECIJA, OTOCI MURANO I BURANO
07.10.2017. SUBOTA - garantirano!
CIJENA: 200,00 KN
Djeca 5 – 12: 160,00 KN

Doplata: transfer brodom Punta Sabbione – Murano – Burano – Venecija – Punta Sabbione – 21 € po osobi
POLAZAK IZ PULE, POREČA I GP KAŠTEL


Venecija se nalazi na 118 otočića u močvarnoj venecijskoj laguni i istoimenom zaljevu na sjevernom dijelu Jadranskog mora. Povezana je sa 150 kanala i 400 mostova. Grad krasi bogata povijest ispunjena bogatstvom koje je zaradila kao najpoznatiji i najveći lučki grad te središte svjetske pomorske trgovine još u 15 stoljeću. Raskoš se očitovala na građevinama i palačama koje su bile uređivane od strane umjetnika kao što su Tintoretto, Tizian i Veronese.
Ukoliko još niste, posjetite ovaj grad sjaja, raskoši i romantike.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Pule u 06,10h, iz Poreča u 7:00 ispred dvorane Veli Jože. Mogućnost ukrcaja u Bonacima i GP Kaštel. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Po dolasku slijedi vožnja turističkim brodićem i obilazak otoka lagune. Plovidba lagunom do otoka Burano – otoka kuća, najživljih boja u cijeloj laguni i tradicionalnog središta izrade poznate venecijanske čipke. Prvo odredište je otok Burano – otok poznat po čipkarstvu i kućama najživljih boja u cijeloj laguni koje su ljudi gradili kako bi ribari u olujama lakše znali prepoznati svoje domove. Mnogima još ljepši od same Venecije, sa mnogobrojnim restoranima i slastičarnicama pruža savršen gastronomski užitak, a trgovine prepune kreativnih modnih detalja - čipkaste lepeze, romantični suncobrani te odjevni predmeti nikako vas neće ostaviti ravnodušnima.
Potom slijedi plovidba do otoka Murano koji je svjetski poznat po izradi predmeta od stakla, a u maloj staklarskoj radnji pred vašim će očima umjetnici staklari predstaviti način izrade nimalo jednostavnih oblika bića i predmeta.
Slijedi nastavak vožnje prema Veneciji do trga Sv. Marka. Iskrcaj s brodića i šetnja s pratiteljem tokom koje ćemo imati priliku vidjeti Trg sv. Marka – Duždevu palaču – ulicu Mercerie – most i tržnicu Rialto.
Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju bajkovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom.

CIJENA: 200,00 KN
Djeca 5 – 12: 160,00 KN

Cijena aranžmana uključuje:
prijevoz turističkim autobusom prema programu
licenciranog turističkog pratitelja
sve razglede prema program u Veneciji
troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:
dodatno putno i zdravstveno osiguranje
objekti koji se fakultativno posjećuju
sve što nije navedeno pod „Cijena uključuje“
troškovi osobne prirode

OBAVEZNA NADOPLATA!
transfer brodom Punta Sabbione – Murano – Burano – Venecija – Punta Sabbione – 21 € po osobi
Mogućnost ukrcaja: Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel
Napomena:
Minimalan broj putnika za putovanje je 40
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica
Valuta plaćanja u Italiji je EURO
Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176
Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Rezerviraj...