radovljica advent
Zimska čarolija na Bledu & Advent u Radovljici
23.12.2017 – subota, jednodnevni izlet - GARANTIRANO!
Cijena izleta po osobi: 190,00 kn
Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 130,00 kn
Polazak iz Pule, Rovinja, Pazina, Baderne i GP Kaštel

Program izleta: Polazak iz Pule i Rovinja u 7,00h i iz Pazina u 07,40h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Udobna vožnja autoputom kroz Sloveniju, u smjeru Bleda. Po dolasku u Bled, slijedi slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili se zasladite poznatim kremšnitama u slastičarni hotela Park. Predlažemo vožnju tradicionalnim brodićem - pletnom do Bledskog "otočića sreće", po dolasku na otočić svakako posjetiti crkvu Sv. Marije (dvorac) iz 18 stoljeća u kojoj možete potegnuti uže i zazvoniti zvonom ... pazite - to znači da će se Vaše želje ispuniti. Druga mogućnost jest da posjetite Bledski grad - utvrdu s čarobnim pogledom na jezero i okolinu. Šećući do utvrde obratite pozornost na crkvu Sv. Martina koja krije jednu zanimljivost. Boravak na Bledu zaokružite tipičnom slovenskom gastronomijom u kući slovenskih okusa. Slijedi kratka vožnja do Radovljice čiji je stari grad s kućama iz 15. i 16. st. najbolje očuvani u Sloveniji. Radovljica će vas svakako očarati položajem, sačuvanom arhitekturom, galerijama ... svaki kutak grada odiše poviješću. Zanimljivo je da je Radovljica poznata po dugoj tradiciji izrade medenjaka i licitarskih srca. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za obilazak posjet božićnog sajma, degustaciju delicija, kupovinu originalnih suvenira, uživanje u medenjacima i kuhanom vinu. U 18,30 sati predviđen je polazak u smjeru Istre. Povratak u kasnim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 190,00 kn
Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 130,00 kn

U cijenu uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, jamčevina, organizacija i priprema putovanja, pdv.
U cijenu nije uključeno: osobna potrošnja i napojnice, ulaznice za objekte, sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkazivanja polaska.
* rezervacija je važeća isključivo sa uplatom izleta
* prilikom rezervacije potrebno je dostaviti imena i prezimena putnika, mjesto ukrcaja, kontakt telefon te datum rođenja djece.
* način plaćanja: 100% iznos, gotovinski: plaćanje u agenciji, putem net bankinga, općom uplatnicom ili kartično, jednokratno
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
* Valuta paćanja u Sloveniji je EURO.
* preporučujemo izradu police osiguranja: INO zdravstvenog osiguranja (cca 24,00kn) i osigranje od otkaza putovanja (50,00kn)
* agencija zadržava pravo promjene satnica polaska i povratka ukoliko vremenski uvjeti i nepredvidive situacije iziskuju takvu odluku
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Rezerviraj...