AdventZagreb
 
BOŽIĆNA ČAROLIJA U ZAGREBU
nedjelja, jednodnevni izlet
17.12.2017.- GARANTIRANI POLAZAK  
Otvoren i BUS 2
Cijena izleta po osobi: 200,00 kn
Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 110,00 kn
Polazak iz Pule, Rovinja, Pazina, Rijeke


Zagreb je posljednjih godina u vrijeme došašća ili adventa postao grad u kojemu je zima življa i toplija, a zabava vas čeka na mnogim trgovima i ulicama
Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije te je glavni grad Hrvatske, bez imalo pretjerivanja, najljepši od svih ostalih srednjoeuropskih metropola. Božićnih sajmova ima po središtu grada, ali i izvan centra, organiziraju se koncerti i kulturna događanja, prigodna rasvjeta stvara idiličan ugođaj, a od prošle godine Zagreb ima i veliko klizalište na Trgu kralja Tomislava

Program izleta: Polazak iz Pule i Rovinja u 9,00 sati, iz Pazina u 9,50h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) 10,30h. Udobna vožnja kroz Rijeku i Gorski kotar u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u ZAGREB slijedi susret sa lokalnim vodičem koji će nam ispričati zanimljive priče i legende te nas upoznati sa glavnim gradom Hrvatske kakav još nismo doživjeli: DONJI I GORNJI GRAD, KATEDRALA, TRŽNICA, CRKVA SV. MARKA, KAMENITA VRATA, TRG B. JELAČIĆA, GRIČ.
Nakon razgleda grada slijedi slobodno vrijeme za šetnju, kavu, shopping. Kada se zamrači, pale se božićna svijetla! Uživanje u božićnom sajmu sve do 19:30 sati kada je predviđen je polazak u smjeru Istre. Povratak u večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 200,00 kn
Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 110,00 kn
U cijenu uključeno:
* prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodič za razgled grada; licencirani pratitelj putovanja; jamčevina, organizacija i priprema putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno:
* osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom
Napomena:
- Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Za ovaj aranžman nije moguće kartično plaćanje.
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970

Rezerviraj...