sankt peterburg ls

SANKT PETERBURG
„Zvijezda Baltika“
16.8., 6.9.,4.10.,18.10.2018
Polasci zrakoplovom iz:
Zagreba,Splita,Dubrovnika,Zadra i Pule
First minute cijena:
-za 16.8.,6.9.,4.10:3.890 kn*
Redovna cijena:
-za 16.8.,6.9.,4.10:3.990

PROGRAM:

1. dan: ZAGREB – ST.PETERBURG
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 minuta prije polaska. Prijava na direktan let Croatia Airlines OU530 za St.Peterburg s polaskom u 14.20 sati. Po dolasku u zračnu luku Pulkovo u 18.00 , slijedi transfer do grada, smještaj u hotel. Odlazak u večernju šetnju Nevskim prospektom do Dumske ulice s mnogobrojnim barovima, klubovima i diskotekama. Noćenje.

2.dan: ST.PETERBURG
Doručak.Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Nevski prospekt, Kazanska saborna crkva, Palača Stroganov, Zimski dvorac, Admiralitet, Isakijevska saborna crkva, spomenik Petru I Velikom,Petropavlovska utvrda, Petropavlovska saborna crkva s najvišim zvonikom na svijetu i zlatnom spiralom visokom 123 m., grobovi Romanovih od vremena Petra I Velikog.. Poslijepodne, slobodno vrijeme, predlažemo odlazak na 1-satnu vožnju brodom po Nevi, Fontanki i kanalima na kojima je grad sagrađen. Iskrcaj uz Marsovo polje, šetnja po Ljetnom vrtu, Mihajlovski zamak. U večernjim satima mogućnost odlaska na baletnu predstavu u Mariinsky ili Mikhailovsky teatar, ovisno o programu u terminu putovanja.Noćenje.

3.dan: ST. PETERBURG - ERMITAŽ ( fakultativni izlet PETERHOF)- ST.PETERBURG
Doručak. Odlazak na razgled u pratnji lokalnog vodiča: vožnja podzemnom željeznicom do Državnog muzeja Ermitaž, razgled jedne od najznamenitijih svjetskih zbirki umjetnina u kompleksu Zimskog Dvorca, nekadašnjeg doma carske obitelji od 1732. do 1917. g.,kada su ga zauzeli boljševici .Kolekcija sadrži djela Leonarda, Rembrandta, Rafaela, Renoira, Moneta, Canove ..Dvorski trg, Aleksandrov stup, zdanje Generalštaba. Poslijepodne slobodno vrijeme. Povratak u hotel podzemnom željeznicom, ili prijava na fakultativni izlet „Peterhof“: ukrcaj na hidrogliser,vožnja Finskim zaljevom od Ermitaža do Peterhofa,ljetnog dvorca Petra I Velikog, šetnja prekrasnim vrtova sa skulpturama i vodoskocima, odakle se pruža pogled na cijeli zaljev.Nakon razgleda povratak hidrogliserom. Noćenje.

4. dan: ST.PETERBURG- PUŠKINOVO CARSKO SELO – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela, polazak na izlet autobusom do Puškinovog Carskog sela, posjet dvorcu Katarine II,s poznatom Jantarnom sobom, šetnja prekrasnim dvorskim parkom. Transfer do Zračne luke, prijava na let OU 531 za Zagreb u 18.50 sati, s dolaskom u 20.45 sati.

First minute cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
-za polazak 21.6.: 4.350 kn*
-za polaske 3.5.,31.5.,16.8.,6.9.,4.10:3.890 kn*

Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
-za polazak 21.6.: 4.450 kn
-za polaske 3.5.,31.5.,16.8.,6.9.,4.10:3.990

*First minute popust 100 kn vrijedi za uplate do 60 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM cijeni.

Doplata za polazak iz Splita, Dubrovnika,Zadra, Pule: 370 kn

Cijena po osobi uključuje:
prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – St.Peterburg – Zagreb, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4* u St. Peterburgu,prijevoz autobusom i razglede prema programu: poludnevni razgled grada autobusom i pješice, ulaznice: Ermitaž, Petropavlovska utvrda i crkva, Isakijevska saborna crkva, izlet Puškinovo Carsko selo,pratitelja na putovanju,lokalnog vodiča na izletima i razgledima, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Obavezna doplata: za zrakoplovne pristojbe iz Zagreba 890 kn, iz Splita,Dubrovnika,Pule 970 kn

Cijena ne uključuje:
doplatu za jednokrevetnu sobu 950 kn, polazak 21.6.1.150 kn,doplatu za turističku vizu za Rusiju 575 kn po osobi (uklj. viza i troškovi pribavljanja),ulaznice za muzeje i lokalitete koji nisu navedeni u programu, putno osiguranje (zdravstveno osiguranje je obavezno, ostala osiguranja preporučujemo) izlet brodom Peterhof (min. 20 osoba): odrasli 400 kn,djeca od 4-11 g. 250 kn (uklj. prijevoz brodom,ulaznica ,lokalni vodič).

Popusti:
10% popusta za djeca do 12 god. na pomoćnom ležaju, 5% popusta za osobe starije od 12 god.

Viza: za vizu je potrebno: ispunjen formular koji ćete dobiti u agenciji, putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od datuma povratka, 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (3x4 cm kao za putovnicu), najmanje 2 prazne stranice u putovnici.

Važne napomene:
*osiguranje nije uključeno u cijenu aranžmana. Obavezna je uplata police putnog zdravstvenog osiguranja uz pokriće 30.000 Eur.
*kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Rusije i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
*molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
*strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili nadležnom konzulatu.
*neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Kompas Zagreb d.d. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Kompasa Zagreb.
*organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova ovisno o izmjenama u redu letenja ili kada to zahtijevaju okolnosti tijekom putovanja.

Trajanje putovanja: 4 dana/ 3 noći
Najmanji broj putnika: 20

Za navedeni aranžman vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” Kompasa Zagreb. Prilikom prijave potpisujete ugovor o putovanju čiji su sastavni dio Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane. Vašim potpisom iskazujete suglasnost sa Općim uvjetima. Prilikom prijave plaćate akontaciju 30% iznosa aranžmana čime je vaša rezervacija potvrđena. Ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 21 dan prije polaska na put ukoliko se niste odlučili za obročno plaćanje. | Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko done do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Kod charter letova, red letenja podložan je promijeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja,ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom, radnim vremenima, lokalitetima koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Radno vrijeme pojedinih znamenitosti je različito tako da se vremenski tijek razgledavanja može mijenjati. Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima. | Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

Rezervacija..